En ny sida av mig

Eftersom jag har så otroligt lite att stå i har jag kommit på ett nytt sidoprojekt jag ska försöka plita ihop. Vår leverantör av akvarietillbehör tyckte att vi måste ta och maila nån bild på hur det ser ut hemma med/i alla akvarier. Jag ska banne mig slänga upp en liten sida med alla våra akvarier, teknik, invånare osv osv.

Japp det ska jag... snart... ska bara först

Hoppsan Kerstin!

Ja det var ju också en rubrik på dagens inlägg som förövrigt är helt malplacerat, dels för att ingen Kerstin kommer att avhandlas i inlägget och dels för att... ja för att det bara är så.

Innan vi lämnar Kerstinarna helt åt sitt öde kom jag dock att tänka på att min arma mor faktiskt heter så, ja nu går jag väl inte direkt och glömmer bort vad folk heter hela tiden det var bara en reflektion över att jag faktiskt känner en sådan och att inlägget KUNDE handlat om henne... sådeså.

Men så var nu dock fallet inte som sagt.

Nä nu är det dags för lite gnäll tror jag... Vad ska jag bli när jag blir stor tro? Jag har ingen egentlign lust att fortsätta på Strulkontoret No 1 längre, men vad ska man göra istället? Kan inte någon med ett magiskt trollspö (till skillnad från dom ickemagiska spöna) komma och vifta lite mystifistiskt med sitt spö (ja det magiska då) och helt sonika trolla bort mig härifrån och se till att jag hamnar på Kontoret med Guldkant och Mycket Lyckliga Medarbetare. Kontoret som styrs av Räknenissarna Med Mycket Små Hjärnor känns inte helt attraktivt längre, för att inte tala om att det är särdeles och totalt oattraktivt.

Ibland önskar jag att jag vore en Mycket Modig, eller om man hellre vill uttrycka det Mycket Korkat Dumdristig person som bara släppte taget och lät vinden fånga mig och föra mig dit den vill. Men inte jag, det ska planeras, ekonomin ska tryggas (nu lät jag som en supersparare vilket jag är långt ifrån, även om jag för nästan första gången i mitt vuxna liv dock lyckats lägga undan några kronor de senaste tre måndarna... heck det kanske rent av skulle räcka till en T o R biljett till Säffle) och man måste ta i beaktande vad omgivningen skulle tänka om en... fan tillå me omgivningens omgivning kunde ju få för sig att tycka till om tilltaget lixom.

Nåja det lär aldrig hända, jag förblir en grå liten nertrampad individ som skriver av mig i en föga läst blogg.

Japp... so let it be written, so let it be done.

Nuså hägrar en lunch bestående av en macka skulle jag tro och ikväll ska jag fortsätta att flytta om firrar så att jag imorgon kan flytta ytterligare ett gäng till det andra (egentligen tredje/fjärde eller nåt i kedjan av flyttar) så att jag på sikt kan tömma ur karet som Hube ska hämta på fredag. - Hängde ni med där?

Ingen flytt

Vi har precis fått reda på att firman inte ska flytta från huset utan att vi ska bo kvar och samtidigt ska värden renovera lokalerna för att vi ska flytta runt i huset sedan... uj uj uj vilket bra beslut det inte kändes som *suck*

Friden är skingrad

*suck* och då menar jag V E R K L I G E N en djuuuup *suck*

Så var 2007 års semester äntligen avklarad och verkligheten gör sig påmind igen. Snäll som jag är fogade jag mig efter alla andra så att när allas önskemål var tillgodosedda, arbetsintaget inräknat så fick då undertecknad visserligen hela 4 veckors semester, dock 2 vid midsommar och ytterligare två i mitten på augusti.

Efter midsommarsemestern var jag färdig att lämna in handduken för gott, jag var dubbelt så trött som innan jag gått på semester och dom kommande 5 veckorna kändes som långa år av pinor av bibliska proportioner. Vaddå torka och gräshoppor, prova 5 veckors arbete mellan semesterperioderna typ.

Men nu då... åter till verkligheten och höstens mödor. Det ser ut som om vi flyttar kontoret till årsskiftet vilket kommer att medföra helvetelusiskt merarbete uppå den lilla börda vi redan delar på. Förhoppningsvis kommer vi dock att kunna utforma lokalerna bättre för verksamheten dock vilket får skrivas till pluskontot.

Minnesnot för framtiden: Sluta vara Mr Nice Guy och ställ upp på allt.

Exklusivt för J...

(och alla andra som vill känna sig utvalda, då är det bara att byta ut bokstaven och känna hur strålkastarna lyser enkom på dig idag) =)

En uppdatering efterlyses...

Vad har hänt sedan sist? Inte så jäkla mycket faktiskt, livet tuffar på i ullstrompur på ett parkettgolv. Håller precis på och avslutar två veckors semester och ser enormt mycket INTE emot att få göra mitt återtåg på arbetet på måndag.

Jo jäklars, jag var ju på konsert i söndags och såg popikonen Per Gessle... Inte mycket att säga, mellan vomeringarna såg jag iaf att dottern och sällskapet trivdes på tillställningen iaf så kvällen var väl inte helt bortkastad kan jag tänka =)

Idag vill jag vara lika mångordig som J även i den tråkigaste av dagar har hon en massa att säga =P

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.