Det rensas friskt

Vi håller på och tömmer rummet som blev vårt skräprum under renoveringen. Tanken är att två av kiddsen ska få det sen. Jag gick igenom 6 gamla flytkartonger för att se vad det var för grejer i dom och innehållet i hela tre av dom åkte faktiskt i soporna.

En grej som jag nästan ångrar lite att jag inte sparade var en oerhört fin kärleksförklaring som min äldsta dotter skrev till mig för några år sedan. Det var bara ett kort brev om saker hon gjort den dagen, men det var saker hon gjort för mig, för att visa sin uppskattning för saker jag gjort för henne innan.

Tänka sig att en nybäddad säng för 5 år sedan än idag kan framkalla glädjetårar i ett ömmande fadershjärta... eller i alla fall nästan, man är ju för tuff för att böla som en tonårsflicka =P

I morgon fortsätter rensningen i rummet.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

11 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Kalla den för Minus då... :) Det är jue det som är att ha semester så klart... :D Hoppas att det är bättre med kropp & knopp!

Sindarin sa...

Zuz: Just nu heter den bland annat ooomen =) vilket är inspirar av lillkillen som säger att offaj ha ny oooom =)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Blev liiite rädd där ett tag att du hade gått över till skräckfilmer å grejer... ;) Men det kanske är ett gott omen! :D

Sindarin sa...

Zuz: Hmmmm hur tänker du nu? =P

Lilie sa...

Tack älskade vännen, du är bara för underbar!

Love U 2 sweetie <3

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Finns det inte en skräckfilm som heter Omen?! Eller är jag ute å cyklar nu... :)

Sindarin sa...

Lilla: egentligen är jag nog inte det... jag har bara tur när jag tänker ibland =P

Zuz: Aaaaaaaah nu trillade poletten ner här. Det börjar nog bli sovdags i huvudstaden =D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Trodde nästan att det var sovdax här jag... :D Tänkte inte Dexter men väl Omen... Men förresten om det är en o-men å då är det jue en hona... ;)

Sindarin sa...

Zuz: Knäppo där =P

Nu ska jag knyta mig tror jag... blev på skumt humör rätt vad det var =/

Rosy Red sa...

Åh vad mysigt. Jag vill också ha kärleksförklaringar!

Sindarin sa...

Rosy: Jag tycker ju om dig ;-)

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.