En lång natt

Ja då har man sovit... om man nu kan kalla det för sömn, en första natt i Norrköping.

Dom har en gästlägenhet i området där morsan bor och det i sig är ju rätt skönt eftersom man inte behöver känna att man tränger sig in hos någon och rumsterar om hos dem. Man har ett eget kök där man kan äta frukost om man vill, egen toalett och badrum osv. Även eget sovrum.

Tyvärr har dom glömt att förse sovrummet med en säng man kan sova i. Den är sjukt hård och om man ens tänker på att röra sig i den så knarrar den. Sa jag knarrar förresten? Jag menar att den skriker ut sin klagan så att även dom döda vaknar av ljudet.

Klockan 6 imorse la jag mig på soffan istället för att försöka fånga en eller två av morgonens sömntimmar istället. Där lär jag tillbringa kommande nätter med.

Så jag måste härmed be C om ursäkt för vad som skulle visa sig vara en liten lögn, jag påstod igår att ryggen nu var helt OK men i morse kunde jag bara konstatera att så inte längre är fallet... Skitsäng!

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

0 kommentarer och åsikter:

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.