Bara tisdag

Det är med kluvna känslor jag kliver ur sängen idag. Jag vaknade nämligen för en dryg halvtimme sedan med en känsla av att det var söndag idag vilket skulle ha inneburit att efter toalettbesöket, vilket var anledningen till att jag över huvudtaget vaknade så tidigt, skulle kunnat somna om och sova till 9 ungefär.

Dessvärre insåg jag efter en stund att det bara är tisdag så den där sovmorgonen försvann som en travare efter startskottet och det var bara att kliva upp.

Så jag blev snuvad på min lediga söndag, men jag har ju samtidigt redan lagt måndag bakom mig så det betyder att det är två dagar mindre kvar till helgen om det nu tvunget måste vara tisdag idag.

4 kommentarer och åsikter:

Josefine sa...

hoppsan så kan det gå
själv fick jag för mig det var onsdag av nån anledning..

Sindarin sa...

Jossan: Du är lika dagvill som jag tydligen =P

Justify sa...

Åh, just igår morse var jag helt övertygad om att det var fredag! Måste varit något speciellt med den morgonen om vi är flera som upplevde detta.
Jag hade nästan kunnat böla när jag insåg att det bara var tisdag.

Sindarin sa...

Justify: Nåt skit var det med den där tisdaggen... helt klart =)

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.