Terrariepill

Nu är äntligen det första terrariet av tre som skulle göras i ordning helt klart och de nya invånarna har flyttat in.Frigoliten är tillskuren i rejäla block och inpassade i terrariet


Former av sten samt en liten solhylla är urkarvade och inpassade


Så lite färg och lack på frigoliten


Såhär ser det färdiga terriet ut med inredning


En nyfiken Izzy på upptäcktsfärd i den nya miljön. Tittut

5 kommentarer och åsikter:

Josefine sa...

wow vad snyggt! och vilken fin bild på Izzy!
Vad du är duktig!!

Kajsa sa...

Varför använder man frigolit?

Sindarin sa...

Jossan: Visst blev han fin på bild "mullvaden" =P Du ska se dom andra två när dom blir klara =)

Kajsa: Det är ett materialsom är lätt att arbeta med helt enkelt =)

Kajsa sa...

Men börjar inte djuren gnaga på det? Förstörs det inte lätt..?

Sindarin sa...

Kajsa: Nja ormar är inga direkta "gnagare" =P men man lackar bakgrunderna ordentligt för att få en hård yta.

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.