Det är pop som gäller idag

Idag har jag en popdag som kontrast till all min vanliga hårdrock, det började med Tina Turner - The Best (det är ju jag sägs det) ;-) och Chers If I Could Turn Back Time. Innan jag visste ordet av hade jag hela playlisten full av gammal 80-90 tals pop.

Idag är jag pop-morfar.

Jag känner att det börjar bli dags att hitta lite inspiration till sång och gitarr med... kanske kan man hitta något gammalt popsnöre att göra en extreme makeover på? =)

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

18 kommentarer och åsikter:

Josefine sa...

Bra låtval vännen :)

När ska vi jamma då?

Sindarin sa...

När jag har återtagit min lägenhet ur byggdemonernas fasta grepp Jossan =P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Här snurrar en gammal Steelhouse Lane skiva... :P Liiite lugnare hårdrock... men hårdrock ska det vara!! :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Underbart! ;) Men hade jag inte gått upp så hade dom banne mig varit här i tid...

En sak till vi måste ta med Catten... Går jue inte att lyssna på den där psykiska trancen hon håller på med... inte undra på om det blir rörigt då lixom... :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Å just nu massor av abstinens efter oss... :D (läs blogga!! ;))

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja hur ska hon klara sig utan oss som talar om för henne vad hon ska å inte ska göra... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja det är lixom lite tomt... :) Fast inte i min mage för nu har jag käkat lite igen... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Det håller igång förbränningen det serru... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja kolla in vad jag mumsat i mig nu... Både gott å nyttigt å inte många kalorier... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Fulla huvudet av idéer å fantasier här... :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

När det gäller matlagning alltså... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Du tänkte på sex... rätters eller hur?! ;D

Cat sa...

HEEEEEJJJ! =D Vet du...vet du... =D Idag har det känts bra på jobbet faktiskt! =D Inte fått tag på så jättemånga kunder o inte fått sålt så mycket.. Men känner mig mycket mer bekväm nu!!! =D Det börjar ljusna...lååångt där borta! Wihuuu! =)

Popmoffa där!! ;D
Blir det PsyMoffa imorgon då? =P

Anneli sa...

Det är inte fel att varva hårdock med lite najs pop.

Ang. sjuka drömmar så har jag en hel del sånna just nu. Häromnatten drömde jag att jag hade fått hår på ryggen, och nu snackar vi riktigt mörkt, tjock hår över hela ryggen. När jag vände mig om för att kolla framsidan så spred det sig, tillslut var jag helt luden. När jag sen vaknade till så var jag helt övertygad om att jag var alldels hårig så jag var på väg att ringa första bästa salon för epiliering. Tja, sånt drömmer jag.

Cat sa...

Jaa!! Jätteskönt faktiskt! =) Får hoppas det ger lite pengar med. Annars får jag sitta på eftermiddagar o kvällar istället, när fler är hemma.

Haha!!! Den som är så bra! ;D

Lillan sa...

Hej coola popmoffa!

Du jag skulle bli jätteglad om du ville rösta på mig så jag vinner Sindarins veckans inlägg!

Tack på förhand o kramizzz

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Variation förnöjer heter det jue... ;)

Jessica Limont sa...

Svar; jaha, ja men då är man nog vuxen ja ;)
själv fyller jag 19 imorn :)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.