Veckans kommentar

Ja eller förra veckans kommentar om vi ska vara helt ärliga stod Aylin i inlägget Nu får det vara nog för med tanke på att hon trodde att min blogg faktiskt var hennes reklampelare =/

Aylin sa
Hej! Jag är med i tävling om "Veckans blogg".
Rösta gärna på mig, nr 6.
Skulle varit jätte gulligt! :)

Jag är hemskt ledsen att säga det om det sårar dina känslor... men 1) om jag upplåter reklamplats för någon i min blogg gör jag det till någon jag själv väljer och 2) det skulle aldrig falla mig in att rösta på vilt främmande människor bara för att dom "ska vinna en tävling". Om en blogg faller mig i smaken så läser jag den och sure... bloggtips tas alltid emot tacksamt, men för framtiden betackar jag mig för alla Rösta på mig här och där-kommentarer.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

1 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Haha var hon inne hos dig oxå... Jag blir sååå trött när jag får sådana där kommentarer... inte lika trött som att gå upp 8 å gubbarna kommer först klockan 11... ;)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.