Jag gav upp

Redan när jag vaknade i morse protesterade mitt huvud ljudligt och jag övervägde länge att stanna hemma, men moralen vann över förnuftet idag med.

På vägen till jobbet skickade jag ett sms för att varna sambon för förseningar i tågtrafiken, men hon hade lika ont i skallen hon så hon skulle stanna hemma.

Varför var inte jag lika förnuftig för?

Nu beger jag mig dock av hemåt för en eftermiddag i sängen så att jag pallar att jobba i morgon.

3 kommentarer och åsikter:

Josefine sa...

Det gjorde du rätt i raring, hem och vila med sig och hoppas huvudet mår bättre sen.

Jessica Limont sa...

Svar; eller hur! :)
ååh haha du måste lyssna på videoklippet på min blogg där jag driver med MAX-personal! :D

Anneli sa...

Ledsen att säga det men kvinnor är smartare än män, eller mer omoraliska :).

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.