Utveckling

Samhället har utvecklats enormt de senaste 100 åren men idag kom jag ändå att tänka på en sak som inte ändrats det senaste seklet. När solen skiner och våren kommer så vallfärdar Stockholmarna ut på Djurgården för diverse aktiviteter, färjorna går skytteltrafik med lediga resenärer som längtar efter aktiviteter i solen.

Så gjorde även vi.

Jag och ungarna var först på vernissage i Gamla stan där en bekant till mig ställde ut på galleri och senare kom dottern med lillprins till stan och vi tog Djurgårdsfärjan och gick på Aquaria.

Båten åka... en båt tiiill... en till.

Det finns banne mig ingen bättre liten kille än lillprinsen =) en underbar eftermiddag har vi haft med mycket glass och stoj trots att fiskarna var lite läskiga ibland.

Edit: Nu är jag i alla fall redo för mitt badrum... ankan är införskaffad =)

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

8 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Finns en sådan badanka med vibb... å även en med en KUK... Vaknade Catten till nu tro hihi... :P

Josefine sa...

Är det Dannie som stått modell för ankan tro? Man ser ju klart likheten :)

Evil sa...

*fnyser åt jossan* :-P

Josefine sa...

vadå fnyser, den är ju skitsnygg ju!

Sindarin sa...

Såja flickar... inte kivas om ankan nu ;-)

Josefine sa...

äh du är bara avundsjuk för att det inte är dig vi bråkar om :-)

Sindarin sa...

Tssss =P

Cat sa...

Låter ju som en tokbra dag!!! =D
O vilken söt anka.. Såg nåt högre upp om att det fanns andra roliga varianter med.. ;D

Har vart lite off här i bloggvärlden hela helgen.. =/ Jobbat o festat. =P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.