Vilken dröm

Ibland önskar jag verkligen att vissa drömmar skulle vara sanndrömmar. Inatt drömde jag att jag hade Bruce Dickinson på besök.

Dom hade någon dags uppehåll i turnéschemat så av någon anledning valde han att titta förbi och tillbringa sin lediga dag med en "normal" familj. Jag blev lite paff när jag öppnade dörren och Bruce stod där men fann mig ganska snart och frågade ifall han ville ha lite kaffe.

Det blev början på en dag med långa och intressanta diskussioner. Han var inte alls som någon stor megastjärna utan som vilken kille som helst och vi umgicks som om vi varit vänner i flera år. Vi diskuterade bland annat livet och vad som får det att snurra och han hade en hel del djupa funderingar på ämnet. Jag minns att jag efter ett tag kommenterade att han var som oss andra och då skrattade han och sa att även megastjärnor behövde ett brejk ibland och bara vara med sina vänner.

Jag blev medbjuden som VIP gäst och skulle få flyga med bandet till nästa gig. Jag frågade om jag fick ta med en av deras största fans på resan och skulle precis ringa och fråga Jossan ifall hon hade tid att gå på spelningen när jag vaknade så jag fick aldrig höra hennes reaktion :-/ eller se giget och träffa resten av bandet för den delen.

Även om det bara var en skruvad dröm så var jag vän med Bruce för ett par timmar, tills jag vaknade igen det vill säga.

If you ever feel like dropping by again buddy, and maybe this time for real Bruce, just give me a call and I'll put the kettle on for you.
Bilden är lånad på www.ironmaiden.com

3 kommentarer och åsikter:

Josefine sa...

Men åååååh varför vaknade du innan JAG fick träffa Bruce för, dumma dig, kan du inte ens drömma rätt :)

Cool dröm iallafall, jag har också drömt att jag har träffat Bruce och han var jättetrevlig i min dröm också!

Nathalie sa...

Det roliga är att det känns ju faktiskt inte helt orimligt att han skulle vara sådär i verkligheten. Helt normal, med djupa tankar om än med en liten rolig twist på det hela!

Sindarin sa...

Med tanke på att JOssan också drömt om honom som en helylle kille måste han ju vara det... Jag tycker att vi helt enkelt bestämmer att det är så =)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.