Så motsägelsefullt

Igår kväll stod TVn på hemma och det var egentligen ingenting att titta på så den stod mest på som bakgrundsljud. Vid ett tillfälle kastade jag ett öga på den och såg att det tidigare programmet hade övergått i Cops vilket inte är helt ovanligt när den bara står och går.

I vilket fall som så hade en medelålders polis brottat ner sin bov när hans backup kommer springande och något så motsägelsefullt har jag nog inte sett på länge faktiskt, killen var lång och muskulös och hade på sig kortbyxor. Inga surfshorts eller så utan ett par uniformshort. Uniformen hade varken långa ärmar eller ben. Det såg nästan ut som om han lånat ett barns för små kläder. Musklerna i sig var nog respektingivande men outfiten var skrattretande.

Undrar om det var den effekten den som designat uniformen ville uppnå?

Kan ni tänka er att vår svenska polis skulle komma kutandes i shorts när dom jagar busar?

1 kommentarer och åsikter:

Cat sa...

Hahaha!!! Snyggt.. =P Skulle dö av skratt om jag såg det.. Hehe!

Usch va trist det är att jag inte hinner sitta här så mkt. =( Men torsdag kör jag eftermiddag.. =D

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.