Anger management

Lider ni av dåligt humör?

Då har jag den perfekta grejen, skaffa en orm. Det är svårt att fortsätta att vara irriterad när det lilla huvudet nyfiket tittar ut från någon håla.

Tack Mochino för att du botade mitt dåliga humör idag :-)

8 kommentarer och åsikter:

Kajsa sa...

Dåligt humör? Vad snackar du om? ;)

Sindarin sa...

I morse... det rann av mig när ormen kikade på mig =)

Anonym sa...

En Boa kanske, som kan kväva en till döds ;)

Sindarin sa...

God morgon på dig med fröken morbid ;-)

Cc79 sa...

Ingen orm för denna fröken... Handskar, sandsäck, benskydd och ett par slag / round-kicks så mår hon fiiint!

Sindarin sa...

C: Var det Spanien fröken skulle till på semestern? Då stannar jag hemma för säkerhets skull och håller mig ur vägen =P

Cc79 sa...

Haha, äsch! Du kan stå och hålla i säcken åt mig väl? Sporra mig lite? Jag skulle varken sparka eller slå på dig, du är ju ett av undantagen vad gäller manssläktet :D

Sindarin sa...

C: Now you really made me happy... Me so happy now =)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.