Helvete =(

Varför händer alltid sånt här mig? Datorhelvetet vägrar att starta när jag kommer till jobbet och jag har häcken full.

Skitkul. Det är inte direkt så att jag har tid med det här och vår IT-kille har semester i 3 veckor till sen har jag fyra veckors semester på direkten.

Jippi

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

8 kommentarer och åsikter:

Rosy Red sa...

Usch då. Hoppas att det löser sig...eller ine så att du är tvungen att gå hem och ta dig ut i solen.

Sindarin sa...

Rosy: Eventuellt håller jag på och lösa det... det är inte det enda som jävlas med mig på jobbet idag bara =/

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

testing testing :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Hoppas att du får ordning på det hela... datorer å bloggar ska bara fungera... punkt slut! :)

Nu fick jue jag skriva till dig idag i alla fall... censuren är hävd... ;)

Sindarin sa...

ZuZ: Det bästa är att jag inte hunnit göra någonting än =D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Inte jag heller men nu ska jag sätta fart tänkte jag... :P

Sindarin sa...

ZuZ: Run Forrest, run ;-)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Haha i denna värmen... blir nog mer en lungnare promenix tror jag... ;P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.