Veckans kommentar

Nu har det väl nästan gått två veckor sedan förra veckans kommentar så det finns lite att gotta sig i även den här veckan blir det svårt att utse en enda speciell kommentar så här kommer det ett par repriser.

Först ut är inlägget Stupid do-good

Cc79 sa: Du ska bara vara PRECIS som du är! :D De farliga pojkarna är ju ofta väldigt dumma. Japp. Jappjapp.
Rosy Red sa: Jag håller med CC!

Ni är fan tokfina båda två =)

Sen kommer en kommentar från inlägget En snitslad bana till "mig"

LitenX sa: ICA´s charkdelikatess? Har hört att det är rena köttmarknaden hehe....

Jag skrattade så tårarna sprutade av din kommentar

Vi fortsätter med kommentarer hämtade från inlägget Never look back

Josefine sa: Det är en bra tanke, försöka glömma det som varit och gå vidare framåt i livet. Det som är gjort kan man inte göra så mycket åt. Det är nu och här man lever livet.
Cc79 sa: Man ska aldrig GLÖMMA det som varit. Vår hjärna är smartare än så - glömmer gör man aldrig. Men vad som däremot är viktigt är att vända de dåliga erfarenheter man har till något positivt. Man har genom livet kanske fått erfara till exempel vilken kärlek som inte är sund, vilka vänner man inte kan lita på, vilka vägar man inte ska vandra. Man har lärt sig att värdera det äkta, det vackra i livet. Att analysera saker som hänt är bra, men man ska akta sig för att vandra omkring där och tappa bort sig i sina egna skuggor. Självdestruktivitet hjälper ingen."Per aspera ad astra" mina vänner - Genom svårigheter mot stjärnorna!
Kajsa sa: Du är vis du :)
ZuZiBuZ sa: Kloka ord vännen!Man ska leva i nuet... det som har varit kan man ingenting göra åt... det som komma skall kan man inte styra så mycket över heller... Så lev nu! :)

Ni är så fulla av insikt. Jag är glad att ha er i min ringhörna.

Från det här inlägget Vem vill åka till månen? hämtar vi ett par kommentarer till.

Josefine sa: jag skulle också vilja vara inne i ditt huvud ibland.. kanske inte så länge som ett dygn dock, det skulle jag nog inte stå ut med :).. men nån timme ibland för att få insikt i hur du tänker..
Stormen sa: Du, den hjärnan du bär på är ett av Guds bättre uppfinningar. Det har jag alltid tyckt. Du är en speciell människa. Så det så.
Cc79 sa: Finaste, finaste jag fått höra på länge - du är FANTASTISK! Du vet det, va? :)

Tack för alla era vackra ord =) You people make my day sometimes.

Det har varit ett par omtumlande veckor och fler kommentarer har lockat fram såväl tårar som skratt, det här var bara ett axplock.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

4 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Fick jue tänka till lite där... ;) Men nu har jag fixat bort lite skit (duschat) själv så nu är det rum för nya idéer igen... :)

Sindarin sa...

Zuz: Det fixar du galant =)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja bara jag får bränsle i form av min dundergröt oxå så är jag som ny... :) Så vänta du bara! ;)

Sindarin sa...

Zuz: Jag skakar ;-)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.