Vem gör vad?

Semestertider är fan helt underbara. Jag fick ett samtal lite tidigare idag från vår ekonomiavdelning:

Ekonomi: Visst är det du som tar hand om Pelles fakturor nu när han har semester?
Jag: Näää det är det inte.
Ekonomi: Men... hur gör vi då?
Jag: Samma sak som ni gjort de senaste 20 åren?
Ekonomi: Ja hur har vi gjort då?
Jag: Ingen aning, det måste ni väl veta själva?

Sen gick det någon timme och då var det dags igen:

Ekonomi: Men visst tar du Kalles fakturor i alla fall?
Jag: Nope.
Ekonomi: Men... hur gör vi då?
Jag: Samma sak som ni gjort de senaste 20 åren?

Det är märkligt hur en del kan jobba på samma ställe i hela sitt liv och ändå inte ha koll på hur saker ska lösas.

Ett bättre begagnade skygglappar säljes, den forne ägaren har ingen användning för dom längre.

Pelle och Kalle är precis som exempelvis Fantomen eller Kalle Anka fiktiva figurer och har således ingenting med verkligheten att göra.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

0 kommentarer och åsikter:

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.