King of pop?

Nja jag står fast vid vad jag skrivit innan men jag ska ändå göra er lite förvånade och säga att His Story snurrar här på jobbet idag. Jag fastnade ändå för texten i Man In The Mirror och hur sann den egentligen är.

I'm Starting With The Man In The Mirror
I'm Asking Him To Change His Ways
And No Message Could Have Been Any Clearer
If You Wanna Make The World A Better Place
Take A Look At Yourself, And Then Make A Change

Vill man på allvar förändra världen så är det hos sig själv man börjar.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

17 kommentarer och åsikter:

Josefine sa...

Så sant, man kan inte förändra världen och andra om man inte först kan se sig själv och ändra det som behövs där.

Förresten spelar jag Heal the world här på jobbet just nu.

Sindarin sa...

So truuuu Jossan

Kajsa sa...

Damn right brother!

;)

Sindarin sa...

Thank you little sister ;-)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Aha! Nu är jag med... Jag å mitt minne du vet... Trodde att jag skulle få mer leksaker av dig jag... ;D

Sindarin sa...

Zuz: Nääää en anka är en anka =P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Tur att det inte är någon tidningsanka i alla fall då... :P

Emmixen sa...

Trevligt :) Ha det bra!

Sindarin sa...

Zuz: Näää precis. Vi snackar gummianka här =)

Emmixen: Detsamma =)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Har sett en sådan med radio i... då blir det jue lite nyheter i alla fall... :D

blondiie sa...

tja den enda du kan förändra är ju dig själv,,,, fast fan va vi qvinns försöker ^^
hoppas du njuter av sommaren för fult! kramis

Sindarin sa...

Tyvärr jobbar jag i två veckor till... men sen ska jag njuta Blondii =)

Sindarin sa...

Zuz: Det blir ju bara blöta nyheter då. Kolla ut genom fönstret istället =P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ser inga nyheter där ute mer än att det regnar å blåser... Men det är jue gammal skåpmat... Kanske ska dricka vatten till det... ;P

Sindarin sa...

Zuz: Varför ändra på dig liksom =P

Livsstilsbruden sa...

Jag anser att han var ett musikaliskt geni. Dock kan jag hålla med dig om att det finns andra som har varit bättre, men det gör inte att han inte är ett musikaliskt geni. Bara för att det finns en OS-vinnare 2008 så betyder det väl inte att OS-vinnaren 2004 inte är en os-vinnare?

Dock tror jag att det där är väldigt individuellt. Jag har alltid älskat honom och hans musik och har nog sprungit om inte tusentals men iaf hundratals mil till hans musik.

Tycker det är väldigt sorgligt att han inte längre lever, men kan hålla med dig om att han nog levde på lånad tid sen ett tag tillbaka. Hoppas dock att nu när han är död kan man sluta snacka skit och komma ihåg honom för den fantastiska artist han var. För fantastisk, det kan nog ingen ta ifrån honom!

Sindarin sa...

Livsstilsbruden: Du har en och annan poäng där. Jag har aldrig varit överdrivet förtjust i honom men han kan få lite cred för att han ändå skrivit en del musik som massorna uppskattat =)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.