Fy för högljudda grannar

Är det inte karaoke på hög volym så pippas det högljutt i det här huset :-/

Nog fan får dom väl göka men en annan ska ju helst sova :-P och som hon låter dessutom, stönar hela tiden. Nåja vi får väl anta att det är skönt i alla fall. Hon låter ju inte direkt missnöjd.

Sov gott på er för fan och om grannarna pippar så att väggarna skallrar kanske vi bor i samma hus.

3 kommentarer och åsikter:

Stormen sa...

Haha!

Du jag bor i ett stoooort kollektiv! Och här pippas det för fullt! Men vi har alla lite rutin och möblerar smart (inga sängavlar mot samma väg tex) spelar musik så där lagom högt så att alla ljud drunknar..

vad du nu skulle ha för nytta av dessa tips??

Nåväl. datorn är för övrigt inköpt.

Sov gott!

amanda sa...

Tja! Du kanske är trött på reklam o sånt... så förlåt om jag gör dig lite upprörd heheh.. Men! Jag ville tipsa om en sida där man kan tjäna massa pengar bara genom att klicka på annonser eller erbjudanden... har hållt på 2 dagar och har snart 500 kr! Hur bra som helst! genom att bli medlem via min länk så hjälper du självklart mig me 8 kr!

http://www.woopa.se/?ref=alskvard

Tack!! Och sprid vidare din länk du skaffar till alla du känner, 8 kr/person är mycke om du tex fått 100 st på en månad !! 800 kr är grymt braför en sån här busenkelsak!

Sindarin sa...

Stormen: Hehe nu vet jag varför det spelas så mycket musik om du skulle bjuda hem mig på fika om inte annat. Så drar du på dunka-dunka så springer jag ut. Deal? ;-)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.