Vem vill åka till månen?

För ett år sen eller två fick jag en av de bästa komplimanger jag någonsin fått av en väldigt speciell tjej. Jag snubblade på henne på en social community för ett par år sedan men kunde aldrig i mitt liv drömma om då vilken klippa hon visat sig vara. Vi har haft sporadisk kontakt till och från men hennes ord är alltid fulla av insikt och djup och dom lämnar mig sällan oberörd.

Idag när jag läste ett inlägg som en annan mycket speciell tjej skrivit kändes det som om hon sätter ord på mina tankar. Och det var inte första gången heller. När jag läste det hon skrivit sist så kom den här komplimangen upp till ytan igen och jag kände att precis så är det med Cc också. Rollerna är ombytta men jag känner ändå likadant som Stormen sa till mig en gång för länge sedan.

Skit i resor till månen och sånt, jag skulle betala 1000 kr för att få vara ett dygn i ditt huvud

Det är nog inte helt ordagrant återgivet, men andemeningen finns kvar. Jag tog det i alla fall som en komplimang då och njuter av vartenda ord än idag.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

11 kommentarer och åsikter:

Kajsa sa...

Inte illa!

Sindarin sa...

Kajsa: Näää och idag fick jag ju användning för den jag med =)

Kajsa sa...

:)

Josefine sa...

jag skulle också vilja vara inne i ditt huvud ibland.. kanske inte så länge som ett dygn dock, det skulle jag nog inte stå ut med :)
.. men nån timme ibland för att få insikt i hur du tänker..

Sindarin sa...

Jossan: I think therefore I must have a warped mind? =)

Stormen sa...

Jisses mannen. Vi har känt varandra i flera år??

Och jag är fortfarande lika osäker. Läste ditt inlägg flera gånger.
"Menar han mig? Eller någon annan? Hur var det nu vem sa vad vad sa jag??"

Du, den hjärnan du bär på är ett av Guds bättre uppfinningar. Det har jag alltid tyckt.
Du är en speciell människa. Så det så.

Sindarin sa...

Stormen: Japp det var du och vi har känt varandra sålänge som jag bloggat plus kanske något halvår så det är bara att räkna bakåt =) Det var du som inspirerade mig att börja. Jag minns inte i vilket sammanhang du skrev det, men jag hittade det inlägget där jag den gången skrev om det =)

Stormen sa...

Det kommer jag ihåg! Du började när vi båda hänge på det där dårhuset till community förr i tiden.

Jäklar.

Sindarin sa...

Stormen: Så var det ja... där har jag inte varit på länge... inte sedan det skar sig mellan mig och deras administration faktiskt =)

Cc79 sa...

Finaste, finaste jag fått höra på länge - du är FANTASTISK! Du vet det, va? :)

Jag ska styra upp mig i helgen och ta mig i kragen vad gäller både mail och bloggande.

Kram, fina fina du!!

Sindarin sa...

Cc: Thx sweetie =) men du förtjänar vartenda ord... även dom som jag lånat av Stormen ;-)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.