Ett litet råd... gå vidare

Många människor träffar sina soulmates, livspartners, bästa vänner osv på nätet. På så vis är ju faktiskt internet så otroligt bra. Jag har själv träffat en del av jordens finaste människor via nätet.

Men det är inte alltid en dans på rosor, vissa relationer tar slut. Vare sig det handlar om en kärleksrelation eller vänskapsrelation så händer det då och då att vi måste/bör gå åt varsitt håll. Det är här mitt tips kommer in.

När det skiter sig med en annan person, gå vidare, titta inte bakåt och framförallt... håll inte på och försök hålla dig uppdaterad på vad den andra personen har för sig. Vi inbillar oss att det är för att vi ska hålla koll på om den andre snackar skit om oss, men genom att göra så är det faktiskt vi själva som gräver en grop åt oss sjäva. Så om den nu skulle säga att du är dummast i stan eller vad den nu kan tänkas hitta på. Blir det bättre för dig själv av att du kommer och läser samma ord 10 gånger om dagen? Nää knappast va? Du inte bara tillåter att någon annan gör dig illa, du förser dem omedvetet med verktygen och kartan till den plats det gör som mest ont på med.

Det enda raka är att gå vidare, titta inte bakåt. Du lever ditt liv och andra människor lever sina.

Det tar sin lilla stund att komma över någon man tillåtit komma under skinnet på sig, men tro mig. Tiden läker, om inte alla så i alla fall de flesta sår.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

11 kommentarer och åsikter:

Kajsa sa...

Jag sitter i soffan och nickar instämmande!

Ge Mig Livet Tillbaka sa...

la laaa laaa och där kände jag mig lite träffad och POFF så har jag glömt bort mitt ex uppgifter. :P

Stormen sa...

Mmmm.. så sant. Så svårt. Så jäävla smärtsamt. Men jag har faktiskt gått vidare från exet. Kommer du ihåg honom från min förra blogg? Jag är stolt att jag lämnade honom.

Sindarin sa...

Kajsa: Sen är du ju en smart liten tjej med ;-)

Malin: Nåja det var inte tillägnat någon speciell person, men det var väl bra om någon tar till sig det i alla fall =)

Stormen: Det är jobbigt som fan, men gör man inte det kommer man aldrig vidare

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Det är jue det som är gott jue! Inget kakmonster jag inte... ;)

Gott att det går åt rätt håll i alla fall... :)

Kajsa sa...

Liten? Jaja jag bjuder på den :p

Anna sa...

kunde inte sagt det bättre själv!

Anonym sa...

Lättare sagt än gjort..

Sindarin sa...

Kajsa: Du är ju liten ;-) eller kanske inte i meter mätt, det vet ju inte jag

Sindarin sa...

Anna: Tack för medhåll =)

Sindarin sa...

Bama: Man måste stålsätta sig annars gör man sig själv lika illa som omgivningen gör

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.