Time for a realitycheck

Jag blev slagen lite av ett stort allvar här på morgonkulan... vissa dagar är jag bara så förbannat gnällig. Det är synd om mig för det här eller det där, samtidigt finns det människor som går/gått igenom betydligt värre saker än jag någonsin gjort och som fortfarande lever och kan berätta om dem.

Visst, det som inte dödar oss stärker oss, men i jämförelse med sånt andra upplevt i sina dagar har mitt liv ändå varit förhållandevis lugnt och stillsamt... ja och är det fortfarande så det kanske är dags att lägga lite mindre tid vid klagomuren för min egen del och börja uppskatta det jag har runt omkring mig mer.

Så gör vi...

Jag måste bara säga att den styrka en del av er besitter är så stor att jag inte hittar ord som beskriver vad jag känner när jag tänker på vad ni går/gått igenom.

Jag vet att det ligger obesvarade kommenter lite här och var... jag läser dom men jag försöker hinna med att bara vara lite just nu med så svaren dröjer nog ytterligare någon dag eller två.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

2 kommentarer och åsikter:

Kajsa sa...

Tycker du gör helt rätt i att bara vara :)

Sindarin sa...

Kajsa: Jag gör mitt bästa att bara vara just nu =P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.