Veckans foto

Jag har väl egentligen inte haft så mycket tid till annat än arbete och kolla på sambons lökiga vampyrfilmer den här veckan (hur många finns det egentligen och är NÅGON egentligen bra?). Men jag har hunnit leka lite med mina nya filter i alla fall.

En närbild på tantens orm Jack, notera den "stolta" svansen =P

Stjärnfiltret kan man nog få till riktigt roliga effekter med med schyssta ljuskällor, en klart rolig investering på 99 kronor =)


Jag provade förstorings- och macrofiltrena och blev riktigt förvånad faktiskt. Så fort jag har tid ska jag ta en serie bilder och jämföra kvalitet men också närgränser mellan traditionella macroobjektiv och filtrena. Det här var också en intresant investering på 229 spänn. Är det någon som ser vad som stått modell på bilden?

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

5 kommentarer och åsikter:

Anonym sa...

Snyggt, har du någon utbildning inom foto eller är du självlärd förresten?

Anonym sa...

Sen har jag en annan fotofråga kom jag på, jag ska nog ta och maila dig istället ;)

Sindarin sa...

Bama: Nä det är bara jag som leker mig fram som alltid =)

Shoot du vet var min bevlåda bor ;-)

Anonym sa...

I see, coolt att du blivit så duktig!
I´ll talk to ya later then darling!

Sindarin sa...

Bama: Thx... men kameran gör faktiskt halva jobbet =)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.