Low cut extreme eller?

Jag har konstaterat det förut och ändå slås jag av det absurda i det lik förbannat.

Förklara gärna för mig om ni kan hur småkillarna idag lyckas få byxorna att sitta uppe. Om byxlinningen sitter nedanför höften, dvs underkroppens bredaste parti (såvida man inte har kyklinglår deluxe), vad håller då byxorna uppe? Jag tror knappast att en 14 åring har ett stort och praktfullt stånd att hänga upp dom på. Eller jo med tanker på hur ofta tjejer och sex far igenom skallen när man är tonåring är dom säkert cocked and ready mer eller mindre hela tiden, men att den skulle orka agera klädhängare hela dagen känns ändå mindre troligt.

Förvisso är deras gångstil anpassad för dessa "hänga på låren byxor" dom går så pass hjulbent att byxorna på något vis stannar uppe. Kruxet är att man inte riktigt vet om det är för att behålla byxorna på eller om dom faktiskt har skitit på sig, duscha ligger ju inte alltid överst på dagordningen heller så en doftexamination är inte alltid en helt pålitlig informationskälla.

Innan någor påpekar det ska jag erkänna att det här inlägget inte är allt för olikt ett tidigare i samma ämne, men det är ett fascinerande fenomen som jag tror att det forskas allt för lite i.

Nåja nog om det, fult är det i vilket fall som helst... Om ni frågar mig.

11 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Haha tror jag ska testa nån dag å låtsas att ramla å ta tag i byxbaken på en sån där snubbe bara för å se om dom hänger kvar eller ej... ;)

Anonym sa...

Haha!! De kanske käkar viagra?! =)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Hmm... jag kanske ska låta bli att få ett sådant där impulsfall då... ;D

Anonym sa...

Hahaha!! Naaeh.. En 14-åring känns liiite för ungt för mig. Är ju faktiskt gammal snart! ;)
Sambon retar mig för det iaf! =P

Anonym sa...

Hahaha!!! =D Jaa, det tycker jag hon skall göra..=P O filma det!

Anonym sa...

HAHAHAH!!!! =P Mjoo kanske det! =D
Men det hade ju faktiskt vart kul om hon undersökte! ;)

Anonym sa...

Joo.. *puffa på*

Igår var det inte så kul tycker inte jag heller.. Han djävulen som kastade skit o grejer var bara vidrig. =/ Bitterfittan tycker jag är ganska rolig iofs! =)

Anonym sa...

Hahaha!! Sant! ;) Men lite rolig är hon iaf. =P Hade dock inte velat va en av de snubbarna hon tallade på..
Såg precis nåt på expressen om henne...skall se va det står..

Anonym sa...

Haha! Jag hade nog blivit galen på dem.. Då hade jag slagit dem även om jag var vaken! =P

Anonym sa...

Jag tvingas se eländet dagligen då grabben envisas med att ha byxorna nere på låren.. Och det ju även grymt viktigt med märket på kalsongerna. Suck!

Bara att hoppas att tjejerna inte blir lika märkesfixerade som sonen!

Cattis sa...

jag praktiserar på en högstadieskola nu och ser denna stil dagligen. Jag blev lite sugen på att läsa inlägget för klassen, det var för roligt..Cattis

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.