Blizzard och WWF

Okej jag ska vara helt ärliga med er... tvättstugan är inte jordens roligaste grej så jag har gott om tid att fnula när jag är där. Därför får ni er även serverade lite tankar kring Blizzard med.

Blizzard är för er som kanske inte vet företaget bakom små kassasuccéer som Warcraft, Diablo Starcraft och framförallt, World of Warcraft där man tog ett lite halvdant strategispel, vars egentliga enda konkurrensfördel framför större spel var en lite "gulliga" och personliga tecknarstil som alla gubbar hade. Den stilen överförde man till ett rollspelsformat och succéen var given... både dom som gillar rollspel och dom som gillade det gamla strategispelet kände igen sig. Det är med andra ord inte ett jättelitet företag och man gör ofta saker med glimen i ögat.

I påskas fick Blizzard en massa kritik från feministhåll gällande att det gick att sätta playboy-öron på kvinnliga spelare. Många valde att se det som påskhare-öron men från feministhåll menade man på att det var playboy Blizzard flirtade med. Det är möjlgt att dom hade rätt men såfort det vankas feminism brukar jag gå åt andra hållet. Jag har ju en penis så jag är med andra ord automatiskt placerad bland förtryckarna som har fel.

Nu var det inte feminism och kaninöron jag ville belysa med detta inlägg utan djuren. Om feminismerna vid ett enda tillfälle på året hittar något att hugga på, hur kommer det sig att inga djurrättsaktivister rasat innan? Som WoW-spelare jagar man och dödar djur som vanligen är utrotningshotade... och man skinnar dom sedan och säljer skinnen med stor förtjänst. Det måste ju vara så fel det bara kan bli för Greenpeace och liknande organisationer tänker ni.

Lugn... Blizzard har tänkt till... djuren respawnar ju, man skulle kunna säga att inga söta gorillor eller noshörningar dör på "riktigt". Det kanske vore något för WWF att forska kring... tänk er en merge mellan Blizzard och WWF där de döda djuren faktiskt kommer tillbaka.

DET mina vänner vore något... man kan väl få fantisera lite i alla fall?

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

16 kommentarer och åsikter:

Anonym sa...

Sådär, nu har jag också fixat med en liten lista, tack för tipset!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Klart att jag har! :D Fick hon inte tyst på grannen eftersom du håller dig nere i källaren idag... ;)

Jag vill ha ninöron... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Så du ska trycka på shoppingknappen oxå sen då med andra ord... ;) Lite mer att tvätta å lite mer att lägga in i klädkammaren... :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Det blir belöningen sen det då när du är klar med alltihopa... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Klart som korvspad att man ska ha något att se fram emot... typ en morot... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

På tal på det så äter jag jue lite igen då... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Har du inget stampat jordgolv där nere... :D Du får väl bygga dig ett litet lanne av all bråte som du bär ner... :P


Kod: nonsus... haha det är visst jag!! eller har jag ingen susning tro?!

Jennie - Min resa mot drömkroppen sa...

Jag bytte ut min cola mot cola light, dricker kanske 2 liter om dagen, så det är en stor omställning att göra. Men jag borde kanske testa det. Dock så vill jag ju int egå ner 10 kg =), men iaf 2 så jag borde kanske göra ett försök. Ska fundera fram tillikväll och förbereda mig mentalt. Jag slutade röka för 4 månader sen så jag vet vad det krävs att bli av med ett beroende.. och det är definitivt bara en sak VILJAN!

Ha en underbar dag!!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Jag kanske får lov att testa att vara anonym å se vad det säger till mig då... Ajabaja! :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Min ip-adress byter nummer av sig självt... Har någon tagit över min dator?! :S Just nu bor jag i samma stad som dig... innan två andra städer har jag sett... hmm

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja ibland står man nog å stampar på samma ställe... Men huvudsaken är jue att man rör på sig... ;P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ingen mera pekfingervalsen här på en stund då med andra ord... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Då får du nog locka med mer än lillfingret... Ska jag skrämma iväg dig igen?! :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

BUH!! :D

Eller så får jag väl hota om promenad å träning på gymet... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja för du vet jue att jag ser allt... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Men dessa hantverkare! :S Tur du inte har som jag som har vattenledningarna i förrådet i alla fall... Har nästan ingen plats för nåt där inne nu plus att det droppar jue kondens... Gett nyckel till vaktmästaren så slipper han ringa på här vareviga gång som han ska in där... :P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.