Skitskola

Berättelsen om Tarzan, del 3

Flytten gick bra, inte allt för mycket hade gått sönder och idag var det första dagen i den nya skolan.

Det började med att fröken presenterade mig för klassen som Boris... Boris??? Men för fan jag heter ju Tarzan! ville jag skrika... men som vanligt tordes jag inte och givetvis skrattade hela klassen åt mitt pissnamn.

- Men jag kallas för Tarzan sa jag lite tyst och då skrattade klassen ännu mer... Jävla pissråttor! Ojdå sa fröken, då ska vi givet vis kalla dig för det istället. Men skadan var ju redan skedd =( Du kan sitta där bredvid Sara, sa fröken.

Redan på första rasten började skiten... Boris... Boris... Boris är en snoris! Skrek killarna i klassen och till lunchrasten hade det spridit sig så att alla i hela skolan visste vad den nya killen hade för skitnamn.

Jag gick hem efter lunchen så nu lär väl morsan få spel när hon kommer hem från jobbet, men jag tänker fan inte gå tillbaka till den där skitskolan.

2 kommentarer och åsikter:

Jen sa...

haha
haft en bra dag idag då annars?

Jen sa...

nejmen duuu! de lät ju itne alls kul !

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.