Funderar lite

Jag fick en tanke inatt. Jag berättade lite för Bama om det som på ett sätt nog kan kallas för den absolut värsta dagen i hela mitt liv. Nu undrar jag om jag skulle formulera det i ord och dela med mig av den erfarenheten med er. Ni som läst länge har redan läst en del om historien bakom så det kanske vore OK om jag även delade med mig av den episoden.

Jag måste suga lite på karamellen ett par dagar bara eftersom det var en tung dag som satt större spår än jag antagligen vill medge för mig själv ens.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?
Ännu ett bra sätt att öka bloggens besökare

3 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

God morgon huvudstaden!
Är allt dax för Värmland att sätta fart här oxå... Har dock varit uppe å vimsat ett tag... :) Vi får se vad dagen har att bjuda på här... Ha nu så kul ikväll! Å du vet det där med varannan VATTEN... :P Så du är rädd om teven sen menar jag... ;)

Anonym sa...

Jag skulle läsa med stort intresse och mycket empati i alla fall..

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Där fick du nog igen för teven ska du se... :D Men mer tid till att få upp den då... teven alltså! ;) Här blir det nog en dusch snart igen... Tur att jag inte betalar för VATTNET... :P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.