Galna idéer

Får ni också galna infall eller impulser som ni får hejda ibland?

Härom dagen när jag var ute och gick kom en porche körandes på gatan mot mig i full fart och min första spontana tanke var "undrar exakt hur ont det skulle göra att kasta sig ut när den kör förbi?"

Nu gjorde jag givetvis inte det eftersom min andra tanke var "jävligt ont!" men visst är det skumt vilka sjuka impulser man får ibland?

Det är samma sak på vintern, har ni aldrig lust att slicka på lyktstolpar trots att ni vet vad som skulle hända? Givetvis gör vi inte det men impulsen finns där ändå.

Ibland är jag nog som ett barn, när någon säger att man inte ska göra något farligt frågar min hjärna hur farligt det egentligen kan vara.

Jag drar dock gränsen vid brottas med krokodiler, pussa på hajar, kela med pirayor osv. Där är till och med min hjärna medveten om att det är farligt. Eller vänta, jag har nog funderat på det där med pirayor trots allt.

Nu tänker ni "shit vad han lever farligt" och där har ni helt fel, min kropp och min hjärna är sällan samspelta. Det farligaste jag utsätter min kropp för till vardags är att leva ihop med min finska och hennes katt ;-)

8 kommentarer och åsikter:

Kajsa sa...

Hahah!

Kajsa sa...

Men detta var ju hur kul som helst! Hähäh ;)

Kajsa sa...

Jag tror du skratta lite när du skrev inlägget :P
Haha, do as you please. Du är varmt välkommen iaf!

Kajsa sa...

Bra! Då har vi det avklarat ;)

Kajsa sa...

Men gud så trevligt! Och jag säger detsamma faktiskt! :)

Cc79 sa...

Oh, believe me: jag vet precis vad du menar! Himla tur att man finner sig...

Cc79 sa...

Jag drabbas även av någon form av fysisk Tourette's ibland... Fan, jag ska nog inte gå in på vilka infall jag får sådana dagar (och NEJ, det har inga sexuella anknytningar ;))

Cc79 sa...

Bara nästan ;)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.