On my feet again

Nu börjar jag tröttna lite grann på mitt huvud... två dagar i sängen och trots att jag är på benen idag så gör det fortfarande redigt ont. Nästa gång ska jag testa migränmedicin istället och se om det kanske hjälper.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

9 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Du får nog lov att köra något städprogram tror jag... Eller fragga... :P

Har du låtit farbror doktorn titta på ditt huvud?!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Tuggar du fradga nu eller?! ;) Han är inte farlig... :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Måste jue hålla med om att en del är det... De tar jue till å med död på en! :S

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja, jag går jue inte dit i första taget om jag inte måste efter vad som hänt... Men med axeln borde jag ha gått i tid med... Lätt att vara efterklok dock... Så jag får väl säga till dig som jag säger till alla andra: Lyssna på kroppen!! :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Inte undra på att du har huvudvärk som den skriker nej... ;P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

För en gångs skull så kommer jue jag ihåg... :D Du vill inte lyssna på din kropp... Hur är det med knoppen idag förresten?!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Du har alltså skallebank än med andra ord... :P Å dom frågade säkert samma fråga som mig: har du ont i huvudet?! ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

- Kommer du att lyssna på oss nu då å även att lyssna på kroppen?! ;) Eller ska jag behöva tjöta på dig som jag gör med Catten... :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Inte dåligt att gå från ett NEEEEEEJ till ett kanske i alla fall... ;P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.