Tisdagens intag

Då kör vi tisdagens intag nu då.

Frukost
Smoothie as usual

Lunch
Räksallad och en liten brödbit

Mellanmål
Två päron

Middag
Pulver

Under dagen och kvällen drack jag också mängder av vatten (vilket jag vanligtvis också gör men jag blidkar H2O-galningen från Värmland nu) :-P

7 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Hur mår pappa idag då?! :D

Finns mycket VATTEN i Värmland å Karlstad... Vänern å Klarälven som flyter igenom där... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Bor man i en bastu så behövs det det... :P
Är det jobbet som du filurar om?!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Söka kan du jue alltid göra... Sen om du får det så kan du jue ta ställning till hur du ska göra då... Tacka ja eller stanna på din gamla arbetsplats... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja men då så... Då tar du semester från dessa tankar fram tills dess... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Har du druckit för mycket vatten nu så att den kan tänka massor... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Kanske bra om du dricker å kyler ner då så det inte blir överhettat.. :P

Kod: burns :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja man får sig verkligen ett gott skratt då å då... :D

Smaklig måltid!

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.