Midsommar

Ja då står midsommarn inför dörren då. De flesta av er har redan åkt någonstans eller lägger sista handen på förberedelserna inför avfärden. Många av er kommer kanske inte ens att minnas hur ni spenderade fredagen när ni vaknar upp på lördag med betongkeps.

Inte jag dock...

Sambon jobbar hela helgen och alla ungar är bortflugna så jag är hemma solo hela dagarna. I helgen ska jag därför försöka mig på att slänga en massa skräp i källaren för att kunna ta ner en massa annat skräpr ur klädkammaren sen.

Men först ska jag bara sova och ta det riktigt lugnt imorgon

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

11 kommentarer och åsikter:

Livsstilsbruden sa...

Jag avskyr midsommar. Enda anledningen till att jag är med på festen är att min bror fyller år, så har inget val liksom. ALla super skallen av sig - lite som midsommar. Nej urk!

Anneli sa...

Sova och ta det lugnt på midsommar låter inte så dumt. Vi hade massa planer men nu har äldsta sonen fått feber och jag tycker bara det är skönt.

Det är aldrig trevligt när man stöter på mörker, det viktiga är väl att se till så man inte slukas upp av det. Och det verkar du ha koll på.

Tänkte faktiskt på dig idag när jag var ute och cyklade, det slog mig att du verkar kunna se sidor av mig som inte ens mina vänner ser. Dina ord och ditt stöd betyder så fantatiskt mycket för mig i mitt tillfrisknande. Tack!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Lovar att det ska jag ha... :) Ha det underbart ni med nu... Härligt med en lugn midsommar! Kram!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Här är det inte lugnt för grannen är i farten som vanligt... :S Ska bli skönt att komma hem till päronen sen... Men får du det lugnt när lillpinsen kommer till offa... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Kan tänka mig att ni två hittar på en massa bus... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Du borde kanske ha lite egentid å ta hand om dig själv en stund... på spikis kanske... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Du borde kanske ha lite egentid å ta hand om dig själv en stund... på spikis kanske... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Aha jag som trodde att du fick med dig den hem ifrån massagen... :) Susaida är inte vaken än tror jag... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Jag tror bestämt det plus en dusch oxå så är det nog fart sen på tankeverksamheten... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ha det mysigt nu till max med prinsen! :)

Cat sa...

Huuah! Hemskt när man inte minns vad man gjort.. Jag skall ta det lugnt jag! =) Tvätt o städdag imorgon, och då funkar det inte att va bakis! ;D

Sorry att jag är usel på att höra av mig.. =/ hatar att inte hinna med bloggen/livet. =(
Hoppas du får en underbar dag vännen!
Glad midsommar!!! Bamsekram! =)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.