Äntligen säger jag bara

Idag har det äntligen skett... idag är dagen jag väntat på sedan jag flyttade in i min lägenhet...

Diskstället för 3000+ är äntligen i drift.

För att göra en lång historia kort så köpte jag en bänkdiskmaskin när jag flyttade in i min lägenhet, kruxet var bara att den inte gick att koppla in. Blandaren var konstruerad på så sätt att den var svår att byta plus att det inte gick att stänga av vattnet lokalt i lägenheten utan huvudkranen satt på hela stammen... dvs den styrde 8 andra lägenheters vattentillförsel. Så i flera år har jag haft norra Stockholms dyraste diskställ på diskbänken.

Men nu har dom äntligen lett om vatten och avlopp i köket samt bytt blandare så nu går diskmaskinen för första gången på 4 år =)

Jippi säger sambon som vanligtvis sköter disken.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

3 kommentarer och åsikter:

Anneli sa...

Nämen grattis till att äntligen få köra diskmaskinen!
Jo just det ja, maken fick bli min livlina - ring en vän :).

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Vill oxå ha diskmaskin!! :P

Ah gott att det går åt rätt håll... Så att du kan vara ute sen å njuta av det fina vädret... :)

Mel@ sa...

Weiiiiiii
Ja vill åsså ha en..=)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.