Jag är nog lite bortskämd trotsallt

Då var var ytterligare en sak jag fasat över avklarat. 19-22 igår kväll ägnade vi oss åt något jag inte gjort på väldigt länge och ska jag vara helt ärlig trodde jag inte att den dagen skulle komma alls bara för någon månad sedan.

Vi tillbringade kvällen med att kuta upp och ner i tvättstugan.

Tvättstugan i sig är ganska modern så det tog en stund för oss att t ex klura ut varför maskinerna inte gick att starta andra gången vi gick ner. Det berodde på att man genom att öppna dörren elektroniskt varje gång också aktiverar maskinerna. Varmt som det var igår var nämligen alla dörrar uppställda av dom som höll på där inne så vi kunde bara knalla rätt in mellan gångerna.

Nåväl. Denna ofrivilliga omdebut förlöpte ju ganska så smärtfritt även om sambon skrattade lite åt mitt gnäll inför besöket och ny tid är inbokad till nästa helg.

Men håll med om att man blir rätt bortskämd ändå när man har maskinen i badrummet. Då kör man en maskin då och då utan att behöva släpa allt fram och tillbaka hela tiden.

1 kommentarer och åsikter:

Cat sa...

Önskar så mkt att vi hade plats för tvättmaskin här.. Skönt o slippa springet ner till tvättstugan. =/

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.