Ha en bra kväll på er

Nu åker jag hem. Funderar faktiskt på att tvinga med mig tanten på kina/thaihak. Vi klarade ju av alla former av skräpmat utom just kina/thaibrubb i helgen så varför inte sluta cirkeln liksom. Den här veckans viktmål lär ha gått åt skogen ändå.

Ta hand om er ikväll nu.

5 kommentarer och åsikter:

Cat sa...

Åh fy sjutton va gott me kina/thai!! Mumma!! Nu blev jag ju sugen!
Hoppas ni får det tokmysigt! =) Ät lite för mig med! ;D

Kramis!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja för pick upp gillar hon jue oxå haha... Gud vad vi är bra! ;P

Kastar du in vikter i skogen?! :O

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja för pick upp gillar hon jue oxå haha... Gud vad vi är bra! ;P

Kastar du in vikter i skogen?! :O

Lillan sa...

Sv: Ja visst är det underbart!
Men jag är glad ändå då jag faktiskt leder stort med min så duktiga kompositioner av vårt svensa språk, eller nåt...hehe

Hoppas tanten var lättlurad och att kvällen blev kanon!

Love U <3

Cat sa...

Gooooooood morning!!! =)
Det borde vara förbjudet att gå upp kl 6.. Gaaah så trött jag är. =P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.