På staplande ben

Jag känner mig lite som Bambi på hal is idag. Jag är vid medvetande och tar mig fram så sakteliga genom tillvaron fast geisten och orken saknas än. Med beslutsam blick och darriga ben tar jag mig från punkt A till punkt C genom att hoppa över B på vägen.

Skallen värker fortfarande men jag har tagit min tillflykt till arbetets lugna vrå, till skillnad från hemmets yttre helvete där maskinernas kaos och avsaknaden av vatten idag är högst påtaglig.

Innan dagen är över hoppas jag på att kunna lura med mig tanten förbi ett lämpligt inköpsställe av trådlösa telefoner. Våra är så slut att dom inte ens laddar =)

Ryktet om min bortgång är avsevärt överdrivet.
Mark Twain

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

9 kommentarer och åsikter:

Cat sa...

Usch.. så jobbigt att det skall vara lättare att va på jobbet än hemma när man är dålig. =(

Hmm...ny telefon skulle vi med behöva, vår är knäpp. Hoppas du lyckas lura med henne! ;) O hoppas även att du blir bättre snart!!!

C sa...

Men..gör som jag gjorde med sambons laptop.. Häll vin på dem.. =P Då blir batteriet fullt iaf.. Höhö!
Den var riktigt dålig! Humor på hög nivå idag minsann! ;)

Cat sa...

Haha!! Va bra!! Det var meningen. Men när jag skrivit det kändes det plötsligt vääldigt tråkigt.. =P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Då kan du jue dricka Gainomax då... :) Kika på den reklamen så får du se... Kan tänka mig att det är lugnare på jobbet än hemma... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja jobbet gör sig jue inte själv tyvärr... :( Hur går det med huvudet ditt nu då?!

Cat sa...

Nawwh!! Va snäll du är vännen! =D
O bra att du tycker så!! =)

Hur mår du nu? Bättre, lika illa eller sämre? =/
Kram!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Kanske skulle ha en hjälm till hjälp ändå då... Så det håller bitarna på plats lixom... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ska jue hamna i soffan å mina kära serier jag... :) Sov så gott å krya på dig!!

Cat sa...

Okey.. =( Usch! Hoppas inte det är jag som smittat dig med mina baciller över kommentarer bara. =/
Skönt att komma i säng tidigt när man inte är bra. Och lika bra att passa på medan inte Börje eller va han hette är där o stör..

Krya på dig!!!

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.