Rätt bra jobbat ändå

Trots helgens godisfrenesi så fick vi faktiskt en hel del uträttat igår.

Eftersom det var så vackert väder tänkte vi att vi skulle bege oss ut och gå en stund. Med detta i åtanke gick jag glatt ner för att duscha i de för ändamålet uppställda duschvagnarna.

BAD IDEA!!

Av någon oförklarlig anledning har dom kopplat in vagnarna på kallvattenledningarna från huset... BARA kallvattnet. Vagnarna i sig har varmvattenberedare men jag lovar att i den vagn jag klev in i hade någon tjyvat beredaren. Jag har nog aldrig i hela mitt liv försökt mig på att bli ren med så kallt vatten. Att låta denna vedervärdigt kalla dusch vidröra min kropp var uteslutet så jag körde raggarvarianten, splasha lite vatten i armhålor, skrev och ändalykten. Okej jag splashade lite på andra håll med, vattnet blev ju ändå lite varmare i min hand.

Sedan kom den delikata uppgiften att försöka tvätta håret och ajjjj säger jag bara. Isande kallt vatten mot hårbottnen gör ont och med ont menar jag att det kändes ungefär som om någon stuckit 1000 nålar rätt ner i skalpen.

Nåväl vi bestämde oss för att gå upp till sambons mor efter prommenaden och duscha på riktigt istället.

När vi var ute och gick såg vi att dom hade röjt en hel del sly i skogen så vi bestämde oss för att komma tillbaka senare och såga till lite rejäla pinnar till ormarna.

Med detta i tanke ställdes färden till outletområdet. Väl där inhandlades ett par nya skor till undertecknad och vi knallade in en vända på IKEA och slutligen gick vi på Bauhaus och köpte mera bark plus en liten behändig såg (till ovan nämnda projekt). På väg hem gick vi till skogs och kapade av lite sly som låg på marken.

Väl hemma skalade vi av lite bark på grenarna och slängde in barken i ugnen sedan gick vi upp till sambons mor för att duscha och skålla grenar. När detta var klart var det dags att kapa ner dom till passande storlekar samt göra iordning terrariet vi fått hem för att kunna sära på ormarna ett tag så att Moschino får lite lugn tills parningsperioderna är över. Det känna som om det räckte med en omgång ägg den här våren för henne.

Såhär fint blev hennes nya tillfälliga hem (det ska på mer bark och en bakgrund när vi väl får hit den).

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

4 kommentarer och åsikter:

Dotter sa...

HAN.HAN.HAN.

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Är du vaken?! ;)

Sindarin sa...

Lägger man ägg är man en HON. HON. HON dotti =P

Cat sa...

USCH! Jag vet precis vad du menar med iskalla duschar. Huuuah! Kom hem en kväll o skulle ta en lååång varm dusch.. Men så blev det inte.. Har aldrig duschat så fort.. Varmvattnet var borta?? Det var hemskt. =(

Hehe! Den va väl bra! ;)
Har inte heller haft tid för bloggen.. Eller jo egentligen. Men jag har valt att sitta ute i solen istället för inne vid datorn. Jäkla skit att jag inte har en laptop! =P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.