Dags att omvärdera

Jag får nog tänka om trotsallt. Sambon påstår att jag inte har personlighet för att bli Diktator. Jag minns inte riktigt hur hon uttryckte det men innebörden var inte ens den minsta lilla chans att jag skulle kunna bli en diktator.

Men... vad ska jag bli då då?

President kanske? Det är ju trotsallt rätt coolt. Man får leka med massförstörelsevapen och bo i ett stort vitt hus med massa pelare. Eget flygplan när man ska ut och resa plus en uppsjö av folk omkring en som passar upp. Jag lovar att presidenten får välja annat än middagsvinet med, vill han tapetsera om ovala rummet får han säkert göra det med.

President kan jag bli. Om 3 år börjar kampen om väljarna Obama... då är det du och jag, två brickor på politikens Othellobräde. Du och jag Obama (den uppmärksamme såg nog hur Obama sänkte blicken och gjorde korstecken bakom skrivbordet).

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

24 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Nej jag är en piggelin nu jue!! :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Det är bara för att du inte varit ute å promenixat å tränat det... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Det var nån som sa att han skulle börja att promenixa när våren kom... *retas* :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Bra det så att jag slipper att tjata på dig som jag får göra med Cat... ;)

Cat sa...

Vaaa??? Du som är den ultimata diktatorn.. Fast det är klart.. Din sambo känner dig ju.. Det gör ju inte jag direkt.. Men den bilden jag har fått av dig är Diktatorn Sindarin, eller Trollkarlen! ;)

Cat sa...

Hehe!! Stackare.. ;)
Men president är ju inte fy skam heller.. Behöver du sekreterare? ;)

Ha det så trevligt i dimman! Lycka till! =D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Bra det så att jag slipper att tjata på dig som jag får göra med Cat... ;)

Cat sa...

Gött att höra!! =D Då säger jag upp mig från jobbet då! ;)
Hehe!! Nävars! =P

Cat sa...

Mjoo iofs.. Hehe! Får väl göra det då.. =D
Eller hitta nåt annat under tiden! =)

Cat sa...

Jaa precis! =) Gäller bara att hitta nåt isåfall.. Inte det lättaste i dagens läge. Och definitivt inte i denna staden. =/

Cat sa...

Njaa.. Just där finns nog inte ett enda jobb.. Ligger ganska nära Ed, men det är ju inte stort. Men det är inte mer än 3 km till norge, så vi hoppas på jobb där! =D Ca 12 mil till Oslo tror jag. Sen finns det säkert jobb i Halden som ligger 3 mil från huset! =)

Cat sa...

Oh fy sjutton.. =/ Här får vi iaf sovmorgon till 7!
Sov så gott!! =)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

natti natt daddy! :D

blondiie sa...

haha underbart inlägg!!!! kan du inte testa att störta kungariket? å ta tronen där??
hålelr tummarna=)

The Evil one sa...

jag sa att inte änns med satans hjälp skulle du klara av att skaffa den personligheten som krävs för att bli diktator.... du e helt enkelt för snäller för det !!!!:-P

Sindarin sa...

Sååååå var det ja... mitt minne är inte det bästa =P

The Evil one sa...

näää.. just det å därför skulle inte änns den bästa av lärare kunna lära dej elakhet för 5 minuter senare har du glömt det å e lika änglasnäll igen hähä

Sindarin sa...

Jag antar att det får ses som en komplimang älskling =D

The Evil one sa...

yes honey... det räcker jue med en evil hemma va??? ;-)

Sindarin sa...

Du är ju bara elak mot mig tant =P

The Evil one sa...

jaaaa... kan jue inte vara elak på jobbet jue...tänk dej alla blåhåriga tanter på östermalm om man sa någe elakt till dom!!!dom skulle jue inte våga sätta sin fot i butiken igen ju!!!

Sindarin sa...

Du vet att jag sitter i samma rum va? =D

The Evil one sa...

va??? vart då ???? *hmm*

Sindarin sa...

Du kan somna om nu =P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.