Men ååååh va trångsynta dom är åver där

Läste just på aftonbladet.se om att dom planerat att visa porr på ett universitet i Maryland men senatorn Andrew P. Harris hotar med att dra in bidrag till skolan om dom gör det.

Jag tycker egentligen vare sig bu eller bä om att universitetsstuderande får eller inte får se på porr, det jag retar mig på är mr Harris otroliga trångsynthet, eller vad sägs om följande kommentar:

Hälsoproblemet med porr är inte graviditet, säger Harris enligt Foxnews.com och menar att porr skapar beroende, förstör familjer och nedvärderar män och kvinnor.

Sure, jag kan skriva under på att porr nedvärderar, framförallt kvinnor men att det skapar beroende och förstör familjer känns lite far fetched mr Harris.

Mr Teen kollar på porr i sitt pojkrum i Maryland och blir för all framtid förstörd, han kommer att bli en homewrecker och blir helt klart beroende, av vad frågar jag mig, att se nakna fruntimmer, av att runka, av sex, eller menar mr Harris att det ena leder till det andra? Nakna fruntimmer på film idag och knarkare imorgon?

Fan mr Harris, jag är nog också förstörd jag gillar nämligen sex och nakna fruntimmer jag med och vem fan drar väl inte en handtralla från gång till annan... Förmodligen är mr Harris precis lika fucked up som jag, han kan bara inte erkänna det.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

11 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Lagar mat nu så snart har jag nog en liiiten putmage... :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ps. Han är nog impotent å aviiis... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Dom som inget eget (sex)liv har måste leva andras... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Särskilt i USA så är det jue det... sådan dubbelmoral där... Många gillar jue det visuella å en del även att höra... Så den som inte reagerar är nog bra avstängd... Det är jue en av drifterna som är lika vanligt som att äta å sova... Det är jue vad som gör oss till levande varelser... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Många ljuger nog både för sig själv å andra tror jag... Även om inte huvudet reagerar så gör nog kroppen det i alla fall... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja så länge som inte tjejerna blir utnyttjade utan gör det för att dom vill å tycker om det... Vissa saker är jue helt åt fanders... Men bättre att dom som gillar det blir tillfredsställda genom film på det viset än att dom går ut å gör nåt tokigt... :S

Men zzzover catten nu?! ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Hon måste verkligen vara sjuk nu när hon inte vaknar till liv... ;) Men vi får väl se nu när du skrev hennes lösenord... :D

Anonym sa...

Trångsynt?

Vad tror du helt ärligt skulle hända om porr visades i en svensk skola? Rasande feminister som demonstrerar, superlativ-fyllda rubriker i aftonbladet om "porr-chocken på högskolan", Tina Rosenborg bränner sin BH i SVT debatt?

På många sätt är USA långt mer liberalt än Sverige.

Sindarin sa...

To no name: Det är väl klart att Tina Rosenborg med flera skulle bränna BH:ar i ren protest och att det skulle uppmärksammas av Aftonbladet, svarta rubriker säljer ju trotsallt lösnummer och Rosenborg skulle få lite mer rampljus. Samtidigt anammar Sverige den amerikanska dubbelmoralen några centimeter varje dag eftersom allt måste vara bättre där. Det enda som saknas är de skenheliga så kallade "kristna värderingarna" som amerikanerna dras med.

Min främsta poäng var de skeva motiveringarna som i sig åskådliggör den "amerikanska moralen".

Helena sa...

Jag förstår inte syftet med att visa porrfilm i skolan och jag är glad att vi inte gör det här i Sverige. Varför skapa ännu mer hysteri kring kroppsideal för unga tjejer? Killars uppskattning till porren gör nog större inverkan och ställer till mer problem än vad folk tror.
Sen förstår jag vad Andrew P. Harris menar med sin kommentar, oavsett vad han gör på sin fritid måste han agera professionellt. Det är inte dubbelmoral. Vill folk däremot titta på porrfilm och dra en handtralla är det fritt fram att göra det hemma istället för i skolan.

disopgo sa...

Vi såg porrfilm på samhällskunskapen på högstadiet, varefter vi sedan hade en lång diskussion.

Det var intressant och givande.

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.