Fy vad trist

Kom hem för en timme sedan från bowling/middag. Kvällen var hyfsat rolig och jag kom inte sist i bowlingen i alla fall. Till middag åt jag en ljuvligt god hamburgare med bröd och pommes, inte nyttigt någon stans I know, men det var det banne mig värt :-)

Jag ligger här i sängen och borde sova, men sömnen vill inte riktigt infinna sig och både min bok och min leksak (enligt Suss) ligger kvar på jobbet. Då återstår bara mobilen att leka med. Sambon sov redan när jag kom hem ser du.

I morgon är det i alla fall äntligen veckans sista arbetsdag och den ska vikas helt åt min värstaste arbetsuppgift fakturering.

Wish me luck för nu släcker jag lampan igen.

27 kommentarer och åsikter:

blondiie sa...

fast det står fy vad trisst låter det som du haft en mysig kväll! kram

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Du kunde väl ha väckt henne lite mysigt då... :) Du vet pussa på henne å så... ;)

Ps. Det var matens fel ztt du inte somnade... *retas så där som bara jag är bäst på* :D

Natti Natti!!

Cat sa...

Vad är det för leksak?? Hehe!

O varför väckte du inte sambon? Det hade jag gjort om jag kom hem o var på g!! ;) Hehe! =P

Cat sa...

Ahaa! Okej! =) Min dator är också min leksak.. eller..mitt liv kanske! =P

Haha! Jag sover också hårt som bara den när jag väl somnat. Plus att jag sover med ögonen öppna...lite iaf.. =) Första gången sambon såg det blev han rädd! =P

Cat sa...

Haha! Jaa, scary alltså.. Jag har aldrig sett nån sova med ögonen öppna själv.. Men kan tänka mig att det ser otäckt ut. =P
Förstår ju att min sambo vart lite skraj.. O sen att jag slåss också.. =/ Baaaad Cat!

Anneli sa...

TACK, det hjälpte och värmde! Har faktiskt lyckats få lite kvalitetssömn i veckan.

Ja, fy fasiken vad duktig du är med vikten!

Lycka till med faktureringen. Hoppas helgen blir trevligare.

Cat sa...

Haha! Jupp! That's me! ;)

Cat sa...

Jadu...det händer nog inte så mycket. Skall till ett par av mina kunder vid 17 o gå igenom maskinen lite med dem. Skulle haft en demo nu vid 13. Men jag var hos den kärringen i måndags.. Så känns som onödigt arbete o åka dit igen liksom. =P

Vad skall Mr Sindarin hitta på då? =)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Åh men kan hon inte ge lite av den sömnen till mig?! :P Jag sover ytterst lite plus att jag är otroligt lättväckt... Räcker med att någon tittar på mig typ...

Jag har nog gått ner massor sen igår istället jag så många gånger som jag sprang på toaletten innan jag var till doktorn... :D

Cat sa...

Usch då.. =( Det är jobbigt när man ligger efter.. Jag är expert på att hamna efter med grejer.. En riktig slöfitta är jag!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Blommor och bin är jue blommor och bin... inte människor förstår du väl... :D Snuskgubbe!! ;)

Jag överlevde denna gången! :) Inte alla gånger som jag har gjort det när jag hamnat på sjukhus nämligen... :( Så jag sprang därifrån sen med lätta steg kan jag lova... :P

Cat sa...

Usch! Träligt alltså.. =/

Japp...kärt barn har väääldigt många namn..=P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Vad sa du?! Jag hörde tyvärr inte... ;D

Cat sa...

Jaa, visst är det otroooligt vackert! =) Nästan så jag funderar på att byta namn! ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Man ska inte prata med mat i munnen... ;P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Man ska inte prata med mat i munnen... ;P

Cat sa...

Hehe!! Jaa, jag vet!!! ;)

Nu ska vi luncha här.. Hemma snart igen! =D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Har du inte blandat ut det ordentligt när du väser här... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Säg inte att du bara lever på detta pulver?! :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Tänkte väl... *puh* Blev liiite orolig där... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Jisses det är jue ingenting... inte undra på att du gått ner så mycket... Jag skulle hungra ihjäl jag... :P Men hur länge ska du orka så... Börjar du att äta som vanligt sen så lär du gå upp i vikt igen...

Du borde äta mer till frukost... då står du dig längre under dan... Sen har man högst förbränning då... Att äta det mesta sist som middagen blir bakåvänt... Kroppen hungrar jue efter energi då när du ätit så lite under dagen å lagrar allt du äter på kvällen...

Vad har du i smoothiesarna?! :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja för utan ordentligt med näring så brukar jue inte tanken hänga med så bra... ;) Men ta i alla fall multivitamin å omega-3 som tillskott...

Testa å ha i havregryn och/eller lite fröer oxå så att det blir lite matigare... :)

Elli sa...

Jag kan inte heller sova så jag skänker dig en tanke och bussar Mr Blund på dig!

Elli sa...

Åhå jag tackar jag! Själv slog jag upp ögonen efter 4. 1/5 sömn och är klarvaken. Men men vädret är vackert så jag klagar inte.

Elli sa...

hAHAHHAHA jag har fått respit till 09.00 då ska vi åka har vi sagt. Så jag räknar från där ;-D Var faktiskt tvungen att kolla kontot och då "slank jag in" på bloggen.

Elli sa...

JA, det är ju verkligen så. Satt precis och tänkte, 08.23 då ska jag hoppa in i duschen för att hinna. Sjukt, få sätta tid på att bege mig ;-D ;:-D

E. sa...

True story, klokt sagt.

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.