I väntan på slutet

Alla vill vi väl vara mer eller mindre odödliga, men de flesta av oss får nöja oss med att bli ihågkomna för något. Olika människor kommer dessutom att minnas olika sidor av oss så det gäller verkligen att kunna stå för sig själv i alla lägen.

Våra barn minns oss förhoppningsvis som väldens bästa föräldrar, våra vänner som en schysst polare dom kunde lita på. Våra partners vill vi ska minnas oss som den bästa person dom någonsin träffat osv.

Jag hoppas att människor ska minnas mig som genuin och ärlig framförallt.

Hur vill du bli ihågkommen?

3 kommentarer och åsikter:

blondiie sa...

jag skulle mer vilja veta vilka som kom å hur dom mindes mig, vilka som är ens vänne å vilka som inte är det

Daniel sa...

Som en tokig galen glad finne som stod på sig, tog för sig och levde livet!

Cat sa...

Hmm... jag vill bli ihågkommen som en galen & glad blondin som är rapp i käften. Och även sådär väldigt snäll och ärlig! =D

Kul att komma hem till kaoset? =/

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.