Då var det dags igen

Det är en sisådär tre veckor sedan jag slängde upp en viktkurva och jag vet ju hur oooootrooooligt spännande ni tycker att utvecklingen är att följa, så vem är jag att förvägra er det nöjet? ;-)

Det går inte riktigt lika fort som jag hade hoppats men kurvan pekar fortfarande i samma riktning =)

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

8 kommentarer och åsikter:

Mel@ sa...

FAN va kul..GRATTIS.. =)

Sv på förra... DISKMASKIN så klart...*L*

Josefine sa...

fy fan vad du är bra vännen!!!

när det gäller bestående viktminsning så ska man skynda långsamt. Det ska inte gå för fort för då kommer det tillbaka sen, och det vill vi ju inte!
Du är superduperduktig!!! Massa pepp och kramar till dig!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Det går jue åt rätt håll jue!! *gör vågen* (dusch var det ja haha)

Får precis som jag vill då... :D

Jobba med dig nu! ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Bra det! Kollar så att du sköter dig när jag kommer hem igen... ;)

Välj Lycka sa...

Blogg tips: valjlycka.webblogg.se

Med min blogg vill jag sprida positivt tänkande och att alla faktiskt KAN gå hur långt som helst, bara viljan finns!

Sprid gärna min blogg, kanske till någon som behöver uppmuntran i vardagen, eller bara något positivt att läsa!

Ha en underbar dag!!

Cat sa...

OH!! Bra att det går åt rätt håll! =)
För mig går det åt fel hål.. Fast fel håll för mig är rätt håll för dig. =P

Cat sa...

Okey!! Härligt!! =D Här blir det en öl på balkongen nu! =) Njuta lite till av solen! Har legat o pressat ett par timmar medan gubben målat vindskivor! =D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

När musen är borta dansar kissen på bordet... eller hur var det... :D

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.