Helt sjuuuuukt effektiv

Idag har jag varit så sjukt effektiv att det knappt finns på världskartan. Jag gick upp med sambon (faktiskt före henne om vi ska vara ärliga) och satte mig att arbeta med en gång.

Jag har jobbar sen 6.30 och fått massor gjort så nu väntar jag bara på att det ska sluta ränna bygggubbar i lägenheten så att jag kan gå och lägga mig en stund =)

Fast först lite lunchpulver ;-)

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

9 kommentarer och åsikter:

Cat sa...

Vad härligt det är när man har sådana dagar!!! =D Jag är ganska på g idag med! Än så länge iaf.. =P
Gick dock inte upp sådär tidigt..

O va skönt att få lite gjort. Ju mer du gör idag, desto mer kan du ju slöa de andra lediga dagarna! ;)

Cat sa...

Hahaha! Självklart gör det det!! ;)
Allt man gör är ju något man får gjort.. eller?! =) Sen om det är jobb, intressen, spel, whatever.. Det är ju nåt som blir gjort..=P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Bra det... särskilt grönt te är nyttigt... :) Dom visste nog att du ville krama kudden ska du se... Eller oxå så hade dom bråttom för att ta helg... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Väckte jag dig nu då med andra ord... ;)
Här är det oxå lugnt just nu... *peppar peppar*

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Bara vilat ögonen... på teven... ;)

Marianne sa...

Åh.. skicka hit lite energi, will ya?!

Känner mig helt orkeslös. Fast å andra sidan stressade jag nästan ihjäl mig inför lillans dop! =)

Kul att du uppdaterar bloggen ofta. Det är skoj!!

Dotter sa...

Vissen lydde sin morfar och badade faktiskt när han kom hem från affären. Den där offan kanske har bra inflytande?

Cat sa...

Fick du sovit nåt igår?? =)

Hoppas nu att ni får en helt fantastisk helg!!!
GLAD PÅSK! =) Kramar!

Lillan sa...

Du FÅR skälla på mig, önskar bara någon kunde gjort det när jag själv var tonnis. Tänk att ingen märkte hur dåligt jag mådde och framförallt hur många jag förstörde tillvaron för.
Ja, jag älskar verkligen att kunna påverka livet för de tonnisar som behöver stöd på vägen in i vuxenvärlden och verkligheten.
Oftast är det de som ingen annan orkar med som jag faller för, älskar utmaningen att nå fram.
Är inte ett dugg stolt över hur jag behandlade andra dock desto mer stolt idag över hur jag förvaltat erfarenheten.

Puss på du, älskar dig oxå, hela tiden!

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.