Fascinerande som fasen

Som jag skrev i förra inlägget är det stört omöjligt att sova trots att det är just det jag skulle behöva för att mildra värken en aning. Istället sitter jag och kikar på dumburken samt surfar lite förstrött.

Men icke sambon.

Det är hennes lediga dag idag och efter att ha varit en tur uppe hos sin mamma gick hon och la sig eftersom hon var på dåligt humör. Gissa vad... hon somnade och har sovit i flera timmar trots att tredje världskriget pågår i grannlägenheterna.

Tänk om man hade hennes förmåga att stänga ute världen när man sover.

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

6 kommentarer och åsikter:

Cat sa...

Din stackare. =( Skönt för sambon som kan sova i oväsen.. Sån är jag med. Skulle nog inte ens vakna om jorden gick under.

Japp, jag är på väg o ska slå den fan på käften!!! ;)

Cat sa...

Mjoo.. Skönt att de slutar snart. Skapligt irriterande sånt där ju. Är du förkyld o så med eller?

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja å jag hann kravla mig ut å till gymet oxå... Nu maaat!! :P Hur mår mannen?! Bättre hoppas jag...

Anneli sa...

Huvva för huvudvärk, bullrigsa grannar och inte kunna sova!

Gillar verkligen din liknelse med postkodlotteriet och mitt liv, ärligt talat så var det ganska träffande :).

Försöker läsa in mig lite på vad det nu är jag har. Förhoppningsvis blir jag lite klokare. Har i alla fall bestämt mig för att inte hymla och definitivit inte skämmas!

Du kanske skulle prova någon käck migränmedicin och försöka sova i alla fall. :)

Cat sa...

Inte bättre idag heller? =(
Krya på dig vännen!!!!

Lillan sa...

Då jag faktistk vet att du inte är en flicka så utesluter jag pms.
Nästa steg är dock blodtrycket.
Jaghar precis själv fått veta att den senaste tidens elaka värk kommit till av just för högt sådant.

*pussar vännen på pannan och masserar försiktigt tinningarna*

JA JAG NÅR UPP TILL PANNAN! Du ligger faktistk på soffan, sådeså!

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.