Det ingår i papparollen

Grabben ville gå och titta på innebandyfinalen i Globen på lördag och erbjöd sig till och med att fixa biljetterna själv bara han fick med sig pappan.

Biljetterna var självklart slutsålda men nu har hans mor fått loss biljetter via Varbegarnas kansli så grabben är eld och lågor, pappan är dock mindre begeistrad eftersom innebandy definitivt inte tillhör favoritsporterna. Men vad gör man inte för ett leende.

Enda haken i arrangemanget är att vi måste möta biljettinnehavaren när han kliver av tåget i morgon, men det ingår i papparollen antar jag så imorgon sitter vi vid den här tiden och kikar på innebandy, vare sig jag egentligen tycker att det är cool eller inte. Jag har inte ens hjärta att låta honom stå för plåtarna så som den goda pappa jag är blir det att hala upp plånboken med.

It comes with the turf I guess.

Mitt ego och min manlighet tackar min lyckliga stjärna för att den hästtokiga dottern inte insett vilken sucker hennes pappa är utan kan få med sig sin morbrors fru på hästshower istället. Visst, hästar på macka kan funka men att se dom strutta omkring inne i Globen klarar jag mig utan.

2 kommentarer och åsikter:

Cat sa...

Åh! Va du är snäll mot honom!! =D

Sv: Nice!! Du kommer nog få jättekul!! Tror du inte det? ;) Det blir ju vad man gör det till!

Jag ska tvätta här.. =( Micke stack iväg o jobbade, så jag får tvätta själv.. =P

Cat sa...

Hahaha!!! Ibland är det riktigt bra att läsa igenom det man skrivit. =P Jag brukar alltid göra det. Kan ju bli helt sjukt pinsamma felskrivningar. =P

Hehe! Du ska ju ha kul när du är där också!! =D

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.