Skönt att vara "ledig"

Ja så från och med idag är jag "ledig" i hela fem dagar. Eller ledig? Sambons klocka ringer om 20 minuter eftersom hon jobbar, vid 7 dundrar gubbarna in och om det inte är omöjligt på grund av oljud ska jag ju försöka jobba några timmar hemifrån idag.

Vilken normal helg som helst hade jag ju hellre försökt somna om, men det känns ju inte så lyckat med tanke på allt som ska hända idag. Jag får lägga mig och vila en stund på eftermiddan när gubbsen åkt hem för att fira påsk kanske.

Skulle det nu inte gå att jobba på grund av oväsen får jag hitta på något annat för att få tiden att gå. Kanske testa duschvagnen, röja lite i källaren, försöka få en tvättid eller helt enkelt dra en repa ner till centrum kanske. Dom lär ju dra hem i halvtid i alla fall denna skärtorsdag. Jag har ju trotsallt fyra lediga dagar till att jobba en stund på.

11 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja det går jue i platåer lixom... Huvudsaken är att det inte går åt andra hållet igen... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Japp för jag ljuger aldrig... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Gott att få väck lite jobb så kan du vara ledig sen utan att behöva tänka på det... :) Förmodar att det inte är så mycket som du kan göra hemma annars ändå än så länge...

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Hoppas byggjobbarna ger sig i tid här idag oxå så att man kan ta sig en powernap... :) Fbk fansen tystnade väl vi halv 3 å byggisarna satte igång vid halv 7... *jäzzzp*

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Dom gör om hela kåken bredvid sen flera månader tebax... Sades det skulle vara klart april/maj... Tycker inte att det ser så ut inte...
Men är van att sova lite så jag vaknar nog till så småningom... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Mamma ringde så jag ska med henne å shoppa påskmaten... Wish me luck för vi är nog inte ensamma om det tror jag... :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Lär nog vara en å annan som glömmer att betala i röran skulle jag tro... Man har jue jobbat i butik så man vet... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Får nog hinka i mig mitt "kaffe" Pepsi Max här så att jag håller mig vaken... :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Du får dricka riktigt kaffe istället då... :P Jag har inte lärt mig det än jag...

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Då får det bli massor av te då som har koffein i sig... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Te är nyttigt annars... ;)
Tur att jag ska iväg nu annars hade jag nog oxå somnat! :P

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.