Två hekto karaktär tack

Tänk om det ändå var så enkelt att man helt enkelt kunde gå in på ICA och köpa sig lite karaktär, men icke sa nicke den är man tydligen tvungen att hitta inom sig.

Jag försöker verkligen hålla mig till min uppsatta diet men jag faller för lätt till korta för frestelserna. I onsdags t ex bjöd chefen på marsipankycklingar på eftermiddag och jag kunde inte gärna säga nej utan tog en. Sen fick vi ett påskägg av en leverantör och då var det kört igen, jag käkade ett par nävar godis. Som grädde på moset så låg det påskgodis här hemma med och även här föll jag till korta och åt ännu mer.

Vikten den här veckan lär ju ha gått käpprätt åt pipsvängen :-/

2 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ibland får man lov att unna sig... Å lika bra att äta allt på en gång å chocka kroppen än att gå å småäta det under flera dagar... Se det istället som en belöning för att du varit så duktig å gått ner alla dom där kilona... Å sen så får man faktiskt säga nej... :)

* sa...

påsk, jul, födelsedagar är då man får vika lite från det spår man tar. bara man inte sitter fast där.

du har jobbat ner dej hårt och gjort det snabbt. lite belöning i äggandets tid ska man ha, även om de suger hårt i samvetssinnet

T

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.