En liten uppdatering

Idag är det kanske dags för en liten viktuppdatering igen och givetvis går det bra, annars hade jag nog inte lagt upp ett diagram igen ;-) Nu är faktiskt det 9:e kilot besegrat så det är dags att ta sikte på det 10:e. Första delmålet var som sagt 12 kilo och sen är det bara att fortsätta. Eller?

Fan vad jag är bra rent ut sagt =)

Ikväll blir det onyttigt dock, vi ska ut på grillresturang med förre vdn så då blir det nog både fet mat och potatis, men man kanske kan unna sig det någon gång ibland. =)

'Cos every day counts!

Vill du ha fler besökare till din blogg?

20 kommentarer och åsikter:

Josefine sa...

ja FAN vad du är bra!!!!
Jag blir stolt och glad!!

Sindarin sa...

Det går som smör i solsken just nu JOssan =)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Tänk på att kroppen ställer in sig på svält när du äter för lite... När du väl sen äter så lagrar den allt å så går du upp i vikt istället... Men wow för 9 kilo! :) Men annars är ett halvt kilo i veckan lagom takt att tappa vikt...

Grillad mat är ingen fara å inte potatis heller... sen rätt fett så är det jue perfekt... bara att äta med måtta... ;)

Man måste få belöna sig då å då oxå... Så hejja hejja!! :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Klart att du ska ha det när du fixat så många kilon... :) Å ingen kebab igår heller... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Men visst mår du bättre i kropp å knopp... :) Bara att vänja sig äv med skräpmaten... Sen vill man inte ha den när man fått smak för den goda å nyttiga... :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Du vet jue jag det lilla ljushuvudet... :D

Josefine sa...

Härligt!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Tror att jag måste ta å käka lite jag efter allt matprat här... Hungrig!! :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Blandar mitt med proteinpulver med sojamjölk å gör fluff på det jag... Mums!! :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Vad hade du för smak innan?! Är mer för vanilj jag... Men olika pulver smakar jue så olika oxå... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Brukar vara så att choklad å vanilj är godast... Dom som ska smaka frukt å bär blir det lätt en kemikaliskt smak på... Bra att du varierar dig i alla fall... :)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Nu har jue inte jag provat några sådana där pulverkurer... Men kan jue assosiera (stavas det så?! :)) till alla proteinpulversorter å smaker som jag har testat... Det är en djungel i både smaker å priser å märken... En del smakar vedervärdigt å en del är hur goda som helst! :P

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Det förtäljer jue inte historien... ;) Men jag har haft alla dessa hårfärger å kan inte påstå att jag har märkt någon skillnad... :P Undrar när en undersökning på män kommer?!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja det ser mer rätt ut... Fick lite hjärnsläpp där... :)

Verkar inte så i mitt fall i alla fall... Men alla regler ska jue ha ett undantag... ;)

Ni tänker inte så mycket som vi kvinnor gör... Låter lixom det andra huvudet styra som sagt var... :D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Precis! Vi kvinnor har en förmåga att göra det... Tror vi skulle må bättre om vi inte gjorde det så mycket... Bara en massa energi som går till onödig oro lixom... :)

* sa...

gott jobbat

T

Sindarin sa...

Med stöttning och stöd kan man klara av det mesta så halva segern tillhör en del andra faktiskt =D

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja tänk om vi kunde lära av varandra... Vad mycket enklare allt vore då... :) Fast charmen ligger väl i att man inte alltid förstår... Undrar hur dom har det som är homo?!

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Precis! Tror jag oxå... fast alla är vi jue olika i å för sig... Kanske dax för ännu en studie... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Får spana in även det på mina promenixer... Å inte bara blommorna som kommer upp nu när det är vår ute... Utan så att säga blommor å bin... ;)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.