Nu har vårkänslorna kommit

Igår gick sambon efter upphetsningen över ormäggen och filosoferade för sig själv. Hon tänkte som så att det enda som fattades nu var lite tillökning bland våra Malawi med. Det är på tiden eftersom dom börjar bli så stora. Och då såg hon helt plötsligt ett litet mörkt yngel som simmade in i ett skrymsle.

Så man kan lugnt påstå att vårkänslorna spirar lite varstans hemma hos oss nu.

Lite Malawiyngel är egentligen inte speciellt upphetsande, men det är inte så fasligt många månader sedan vi gjorde om akvariet så dom har aldrig fått smått innan.

En annan spännande småttinghistoria är våra svarta kristaller (räkor) som bär på rom. Dom är inte så fortplantningsbenägna så den tillökningen är också väldigt spännande.

Nog talat om fortplantning. Nu ska jag kasta mig in i den sista duschen och ta farväl av mitt gamla badrum. På återseende om 8 veckor, javisst men då kommer det ju att vara helt nytt.

Ha en underbar dag på er.

4 kommentarer och åsikter:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja det hade varit coolt om hon hade gjort det... :)

Haha dax för er med tillökning oxå då... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Bra det för här ska inga niner å harar skjutas... :P

Ja tänkt den som ska släktforska i framtiden vad den får att göra... :) Hel å halvsyskon å plastsyskon eller vad det nu kallas... Fast förr var det nog så oxå men en stod som far på pappret ändå lixom... ;)

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ja nu grötade jag nog till det i dubbel bemärkelse... :D

E. sa...

Jag syftade på "( Dom som ser dig för den du är borde vara dom som i slutändan betyder något... det är också dom som egentligen vill vara i din närhet." :)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.