Jag ska bli kroppsbyggare

Jajamensan, du läste helt rätt.

Vaddå not me? Det kan väl inte du avgöra! Har jag sagta att jag ska bli kroppsbyggare så är det kroppsbyggare jag ska bli, men jag behöver faktiskt din hjälp.

Så alla ni som läser bloggen, stoppa ner en kropp i ett frankerat kuvert (nej jag tänker inte lösa ut några ofrankerade försändelser så slarva inte med frimärkena nu) och skicka den till mig. Om du inte vill skicka din egen kropp går det lika bra med grannens eller sambons, jag kan till och med ta en äkta hälft som du inte vill ha kvar. När jag fått tillräckligt med kroppar så kan jag bygga mig ett högt torn av dom. Söv gärna ner dom djupt så att dom blir lättare att hantera men var försiktig så att dom inte avlider, posten kan ha vissa preferenser när det gäller avlidna kroppar. Ett sätt att undvika plötslig postdöd kan vara att perforera små lufthål i emballaget så att syret inte tar slut på vägen.

Skulle din kropp mot förmodan avlida, ring Fonus och uppge kampanjkoden jagäravliden (hjälp undrar om jag blir fälld för smygreklam nu, fast då skulle jag kanske hävdat att dom var prisvärda eller nåt).

Kroppsbyggare ska jag bli, det verkar ascoolt.

1 kommentarer och åsikter:

Cat sa...

Hahahaha!!! Det där inlägget ÄLSKAR jag!! =D Riktigt klockrent.. Och jag måste hålla med dig..det verkar faktiskt ascoolt!! Får jag jobba med dig?? Du kan få en idiotisk grannes kropp av mig! =) Sneparkerar-fittan brukar jag kalla henne! =)

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.