Måndag morgon

Den här dagen har alla förutsättningar i världen att gå till historien som en av de stora måndagarna.

Jag började dagen med att vakna runt kvart över tre och sedan slumra till och från till halv sex när klockan ringde. Som vanligt somnar man ju givetvis in någon halvtimme innan det är dags att gå upp efter att ha legat ett par timmar och funderat på att kliva upp en bra stund före tuppen.

Väl uppe duschade jag, åt frukost och begav mig iväg mot jobbet. Det var bara det att tågtrafiken denna soliga måndagmorgon levde sitt eget liv. Tåg tagna ur trafik, signalsystem satt ur fukntion mm skapar hyggliga förseningar i trafiken och försenade tåg kryper fram i sakta mak. Jag tror nästan att vi blev omkrupna av ett och annat spädbarn på vägen.

Nu är jag i alla fall på väg och har avverkat en bra bit så om allt håller bör jag hunnit till jobbet före 9 hoppas jag.

Undrar hur mycket mer som kan tänkas haverera innan måndagen är över. Stay tuned for updates.

5 kommentarer och åsikter:

Elli sa...

Jag blir alldeles alldeles matt av det där, hatar sådant strul´!

Josefine sa...

ha en fortsatt bra måndag, och arbetsvecka. Nu drar jag på semester :)

KRAM

Sindarin sa...

Vissa har det bra Jossan =P

malin sa...

av; jag läser nästan vad som helst :)

Cat sa...

Hahaha!! "Jag tror nästan vi blev omkrupna av ett och annat spädbarn" =P Då går det minsann inte fort!
Träligt med strul hit o dit. =(

Äntligen hemma igen...en stund.. Snart dags att dra igen. =(

Arkiv

Kommentatorer

Widget by Blogger Widgets
Världen betraktad ur mina ögon... Ja mycket mer än så behöver man nog inte säga =) Alla stavfel som för övrigt inte blir rättade under resans gång är en del i erbjudandet - take it or leave it.

Aktörer i min värld

Evilcapricorn (även kallad finskan, Eviltant, Evilsambo eller rätt och slätt Evil) är min finska sambo som styr mitt liv med sina järnnypor ;-)

Devlan (även kallad Älskade N, Dotra Mi m fl) är min äldsta dotter som numera passerat 20-års strecket och gjort mig till världens stoltaste Morfar.

Xvin (även kallad Sonen eftersom jag bara har en av den sorten) är min nyblivne tonåring, det långa håret gör att han ibland blir misstagen för dotter.

Jojo (även kallad Pip, eller den yngsta) är min yngsta dotter med ett galet hästintresse som är större än intresset för pappan till och från =)

Skrik och Panik (kan även kallas Knoll och Tott, den mindre av dom är även Mini-Pip) är Evils döttrar och på heltid ockupanter av ett av rummen i den Sindarinska bostaden.

Vincent (världens finaste lilla unge) är Devlans lilla son och tillika mitt barnbarn.

Katten (heter Morris men kallas allt från Katten till Kissanperkele) är den Norska skogskatten som kom in i livet när Evil gjorde sitt intåg.

Mochino (även kallad Musse eller slangen helt enkelt) är äldsta dotterns majsorm som flyttat hem igen, ja inte dottern då utan ormen, bara för att reta upp och kittla kattens nyfikenhet.

Jack Daniels (även kallad Stumpen) är Sambons nytillskott i familjen. En majsorm som saknar lite av sin svans och som inte alltid riktigt har koll på sin kroppsvolym. En väldigt social rackare dock.

Sindarin (det är i alla fall arbetsnamnet på den) är min lilla Candy cane som nyligen flyttat in i hushållet. Liten och naggande god får man säga.

Alla beskrivna personer finns på riktigt och inverkar på min vardag på ett påtagligt sätt även dom som förekommer i form av pseudonymer.